- Meyvelerin kabuklarındaki mucize

Adsense kodları


Meyvelerin kabuklarındaki mucize

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Sat 23 April 2011, 12:18 am GMT +0200
Meyvelerin kabuklarındaki mucize



Elma, ayva, havuç vb. gibi meyveler posalı yendiğinde, doğal diş fırçası durumuna geçip, diş taşlarının oluşmasına mani oluyor.

Geçenlerde bir TV ekranında dünya çapında tanınan bir doktorumuz, meyvelerin sadece suyunu içip posanın atılmasının insan sağlığı için sakıncalı olduğunu söylüyordu. Diş hekimleri de posasıyla beraber meyve yenmesinin diş sağlığına çok faydalı olduğunu ifade ediyorlar. Elma, ayva, havuç vb. gibi meyveler posalı yendiğinde, doğal diş fırçası durumuna geçip, diş taşlarının oluşmasına mani oluyor.

HER ŞEY BİZİ O'NA YÖNLENDİRİYOR

Posanın, bağırsak hastalıkları ve kanserlerini önleme açısından da mühim yeri var. Tıbbî araştırmalar, diyeti yüksek posalı olan gruplarda kalın bağırsak hastalıklarının daha az olduğunu gösteriyor. Sizce bu durum bile, kâinattaki her varlığın bir hikmete binaen yaratıldığını gösterip bizi her şeyi ilim ve programla ayarlayan Yüce Yaratıcı'yı tanımaya yönlendirmeli değil mi?

Bugün
 

sümeyra
Sat 23 April 2011, 10:45 am GMT +0200


     Sizce bu durum bile, kâinattaki her varlığın bir hikmete binaen yaratıldığını gösterip bizi her şeyi ilim ve programla ayarlayan Yüce Yaratıcı'yı tanımaya yönlendirmeli değil mi?

      Her yaratılan varlıkta;Cenab-ı Allahın,İLİM-İRADE ve KUDRET'i muhakkak var..Görmemek için gönül gözünün kapalı olması lazım..Yoksa her varlık,kendi diliyle bu hakikati ikrar ediyor..Elhamdülillah..

reyyan
Mon 25 April 2011, 03:52 pm GMT +0200


     Sizce bu durum bile, kâinattaki her varlığın bir hikmete binaen yaratıldığını gösterip bizi her şeyi ilim ve programla ayarlayan Yüce Yaratıcı'yı tanımaya yönlendirmeli değil mi?

      Her yaratılan varlıkta;Cenab-ı ALLAHın,İLİM-İRADE ve KUDRET'i muhakkak var..Görmemek için gönül gözünün kapalı olması lazım..Yoksa her varlık,kendi diliyle bu hakikati ikrar ediyor..Elhamdülillah..

Bnece görmemek için akıl gözünün de kapalı olması gerek ablacım.

Salihalp
Mon 25 April 2011, 06:11 pm GMT +0200
Sizce bu durum bile, kâinattaki her varlığın bir hikmete binaen yaratıldığını gösterip bizi her şeyi ilim ve programla ayarlayan Yüce Yaratıcı'yı tanımaya yönlendirmeli değil mi?...
elbette ki öyle...unutmayalım ki Kâinatta Abes yoktur!Allah her varlığı belli bir maksat için yaratmıştır...Saymakla bitmeyecek bir sürü güzellikler...
kısacası duygu derinliğine sahip bir kalp için her yer harikalar sergisi...
Lakin;
Görenedir görene..
Köre nedir köre ne?!...