- Meteorolojiden 29 ile kar uyarısı

Adsense kodları


Meteorolojiden 29 ile kar uyarısı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Sat 18 February 2012, 12:23 am GMT +0200
Meteorolojiden 29 ile kar uyarısı



Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı yoğunluğunu arttıracak.


Yapılan açıklamada, "İstanbul'da kar yağışının bu akşam geç saatlere kadar aralıklarla devam etmesi ve sonrasında İstanbul'u terk etmesi bekleniyor" denildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internetsitesinde yer alan açıklamaya göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde görülen kar yağışları; Batı Karadeniz (Bartın, Kastamonu, Bolu, Karabük, Zonguldak, Düzce, Sinop), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ile Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin iç ve yüksek kesimleri), Doğu Anadolu'nun güney ve batısı (Bitlis, Muş, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Malatya, Şırnak, Hakkari) ile Kayseri ve Sivas çevrelerinde yoğun olacak.

Tahminlere göre, yoğun kar yağışları yarın etkisini kaybedecek. İç Anadolu bölgesi geneli, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Ege'de rüzgar yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli (40-60 km/saat) esecek. Kuvvetli rüzgarla birlikte, kar yağışı ve yerde kar örtüsü olan bölgelerde tipi bekleniyor.

Açıklamada, hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek aksaklıklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
DOĞU KARADENİZ'E ÇIĞ UYARISI

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde yeniden kar yağışı başlaması nedeniyle çığ tehlikesi uyarısında bulunuldu.

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü verilerine göre 17-20 Şubat tarihleri arasında, Trabzon, Rize, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerinin yüksek kesimlerinde mevcut kar örtüsünün üzerine yeni kar yağışı beklendiği belirtildi.

Yeni kar yağışı ile bölgede çığ tehlikesi bulunduğu bildirilen açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.
İSTANBUL'U TERK ETMESİ BEKLENİYOR

İstanbul'da kar yağışı özellikle gece saatlerinde Hadımköy, Zekeriyaköy, Beykoz, Şile, Kartal ve Ümraniye'nin yükseklerinde etkili oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre kar kalınlığı Beykoz ve Şile'nin köyleri ile Aydos'da 20, Zekeriyaköy'de 16, Çamlıca ve Çekmeköy'de 12, Ümraniye ve Hadımköy'de 7 cm'ye ulaştı.

Yapılan açıklamada, "Kar yağışının bu akşam geç saatlere kadar aralıklarla devam etmesi ve sonrasında İstanbul'u terk etmesi bekleniyor" denildi.

ensonhaber

zahdem
Sat 18 February 2012, 12:54 am GMT +0200
evet tahminler doğru çıktı.buralara yoğun bi şekilde yağıyor

saniyenur
Sat 18 February 2012, 11:06 am GMT +0200
Burda da gece ve sabahın erken saatlerinde kar yağışı vardı. Yollar buzlu, Rabbim kaza bela vermesin..

sumeyye
Sat 18 February 2012, 01:34 pm GMT +0200
Amin inşaallah..Rabbim bu soğukta evi olmayanlara sokakta kalanların yar ve yardımcısı olsun..

tuğba baydoğrul
Sat 18 February 2012, 09:14 pm GMT +0200
selamun aleyküm hocam mezarlıkta dua  ederken ağlanırmı

tuğba baydoğrul
Sat 18 February 2012, 09:20 pm GMT +0200
selamun aleyküm hocam pazartesi salı ankaraya kar yağcak diyolar doğrumu