- Mart sayımızda neler var

Adsense kodları


Mart sayımızda neler var

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Fri 16 September 2011, 05:32 am GMT +0200
MART SAYIMIZDA NELER VAR?

Mart 2010 54.SAYI

Baharın güzel yüzünü göstermeye başladığı Mart ayında tekrar birlikteyiz. Bu ay dergimizin kapak dosyasını “online üniversite” konusuna ayırdık. İnternet üzerinden lisans eğitimi almanın koşulları, avantaj ve dezavantajlarının detaylandırıldığı dosyada eğitimine online devam eden kişilerin görüşlerine de yer verildi. Kapak konumuzun, bir şekilde örgün eğitime ara vermek zorunda kalan herkes için yol gösterici olacağını düşünüyoruz.

Bu ay özellikle beğeneceğinizi düşündüğümüz yazılardan biri “evlilik” sayfalarında, diğeri ise  “mizah” köşesinde yer alıyor. Bebekten sonra iletişim sorunu yaşayan eşlere çözüm önerileri sunan “Bebeğiniz Eşinizle Aranızı Açmasın” başlıklı yazıyı Neslihan Beyhan kaleme aldı. Ayşenur Uslu ise öğrencilik yıllarının unutulmayan kopya maceralarını anlattı.

Başyazıda ise dostluk ve sevgi kavramlarının beraberinde getirdiği sorumluluklardan bahsediliyor. Efendimiz’in (s.a.v) sünneti ölçüsünde bu kavramların anlamları üzerine düşünmemiz sağlanıyor. “Değerlerimiz” bölümünde görebileceğiniz “Fitne Ateşine Dokunmak” başlıklı yazı ise bir ateş gibi adeta değdiğini yakan fitne konusuna değiniyor. İnsanlar arasında fitneye sebep olacak davranışlar ve fitneyi önleme yolları hakkında bilgilendiriyor. İstifade edilmesi dileğiyle beğeninize sunuyoruz.

Önümüzdeki ay görüşünceye dek Allah’a emanet olun.

Derya COMBA