- Leylâ'nın Güzelliği

Adsense kodları


Leylâ'nın Güzelliği

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
saniyenur
Thu 4 August 2011, 04:26 pm GMT +0200
Leylâ'nın Güzelliği

Bir gün Mecnûn'a yakınları, ''Senin Leylâ Leylâ diye yanıp tutuştuğun kız, hiç de öyle senin dediğin gibi güzel bir kız değil. Şehrimizde ondan güzel, ay parçası gibi binlerce kız var'' dediler. Mecnûn, ''Bedenlerimiz, görünüşümüz, testi gibidir. Güzellik de, o testinin içindeki ilâhî şaraptır. Cenâb-ı Hak bana, Leylâ'nın sûret testisinden ebedî aşkın şarabını içiriyor. Siz testiyi görüyorsunuz, ama içindeki şarabı göremiyorsunuz. Doğru ve namuslu bakmayan göz, o şarabı göremez. Gönlü temiz ve uyanık olmayan da ilâhî aşk şarabından içemez'' dedi.
***
Leylâ'nın güzelliğine, Mecnûn'un gönül penceresinden bakmalıdır.

mavi derinlik
Sat 6 August 2011, 12:01 am GMT +0200
           "Leylâ'nın güzelliğine, Mecnûn'un gönül penceresinden bakmalıdır." Bakmak var görmek var denir ya çok zaman işte öyle.. Herkes görmesi gerekeni görebilse ne dert kalırdı geriye.. Rabbimiz şeklî görünenin ötesini görebilecek gönül gözü diliyorum cümlemize.. Allah Razı Olsun...

sümeyra
Sat 6 August 2011, 06:38 pm GMT +0200


       SURET TESTİSİNDEN İLAHİ AŞKIN ŞARABINI İÇMEK...Bunu yakalayabilenler ne güzel kullarıdır Rabbimin..Suretlere takılıp kalmasak,gönüllerin güzelliğinden HAKK'a giden bir yol bulabilsek biz de.. Rabbim bizi de bu nimetle lütuflandırsın..ZAN'la yaşanan haytlardan muhafaza buyursun..