- Kuranın okunduğu yere şeytanlar gelemez

Adsense kodları


Kuranın okunduğu yere şeytanlar gelemez

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Thu 15 December 2011, 12:18 am GMT +0200
Kur’an’ın okunduğu yere şeytanlar gelemez



Karataş, evlerde Kur’an okunduğu zaman o eve huzur geleceğini söyledi

Esenler Belediyesi’nin organize ettiği Gönül Sohbetleri’nde konuşan Doç. Dr. Mustafa Karataş, Kur’an-ı Kerim okumanın önemine dikkati çekerek, evlerde Kur’an okunduğu zaman o eve huzur geleceğini söyledi.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gönül Sohbetleri’ Esenler halkının gönüllülerini mest etmeye devam ediyor. Gönül Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Doç. Dr. Mustafa Karataş oldu. Doç. Dr. Karataş, İslam’ın ve Kur’an’ın evrensel mesajına dikkat çekti. Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen sohbete çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar saatler öncesinde salonu tıklım tıklım doldurdu.

KURAN’IN OKUNDUĞU YERE ŞEYTAN GİREMEZ

Doç. Dr. Mustafa Karataş, Kur’an-ı Kerim’in Allah’ın büyük bir rahmeti olduğunu anlatarak herkesin evinde mutlaka Kur’an-ı Kerim okunması gerektiğine dikkat çekti. Evlerde Kur’an sesi olduğu zaman o eve huzur geleceğini ifade eden Doç. Dr. Karataş, “Kur’an’ın okunduğu yere şeytanlar gelemez” dedi. Toplum olarak Kuran’la iç içe olduğumuzu; ancak bir o kadar da ondan uzak olduğumuzu belirten Doç. Dr. Karataş, Kur’an’ın okunduğu zaman insanların ruh ve gönül dünyalarını aydınlatacağını kaydetti.

ÇOCUKLARINIZA MUTLAKA KUR’AN ÖĞRETİN

“Çocuklarınıza mutlaka Kur’an-ı öğretin” diyen Doç. Dr. Karataş, “Kur’an’ın mesajı Fatiha’da gizlidir, hakikati ise İhlâs suresinde” dedi. Doç. Dr. Karataş, konuşmasının ardından kendisini dinlemeye gelen vatandaşların sorularını da cevapladı.

Yeni Akit

tuğba baydoğrul
Thu 15 December 2011, 07:37 pm GMT +0200
selamun aleyküm hocam