- Kur'an'daki o ayet senin için de geçerli Obama!

Adsense kodları


Kur'an'daki o ayet senin için de geçerli Obama!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sat 27 July 2013, 09:50 am GMT +0200
Kur'an'daki o ayet senin için de geçerli Obama!



İftardaki konuşman güzel de dünya, özellikle de İslam coğrafyası kan ağlarken Amerika ne yapıyor?
ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'da iftar verdi.

Obama, iftarda yaptığı konuşmada, Ramazan ayının, tefekkür zamanı ve kişinin ALLAH'a bağlılığını dua ve oruçla gösterme fırsatı olduğunu belirterek, Ramazan'da aynı zamanda bu akşam olduğu gibi dostlar ve ailenin sevgi ve saygı çerçevesinde bir araya geldiğini söyledi.

Barack Obama, Ramazan'da bireylerin birbirlerine, komşularına ve ihtiyaç sahiplerine yardım etme yükümlülüklerini yenilediklerini ifade ederek, Kuran'dan alıntı yaptı ve "Her kim zerre kadar hayır işlemişse onu görecektir" ayetini okudu.

Beyaz Saray'ın çeşitli inançların kutsal günlerini kutlama geleneğine değinen Obama, İslam'ın tarih boyunca ABD'nin kimliğine katkıda bulunduğunu, Müslüman Amerikalıların ülkelerini inşa etmelerine yardım ettiğini, her gün de düşünce, çalışma ve iş yapma biçimlerinin şekillenmesine yardımcı olduklarını ifade etti.

İftara, bazı Kongre üyelerinin yanı sıra aralarında Washington Büyükelçisi Namık Tan'ın da bulunduğu çok sayıda yabancı misyon temsilcisi katıldı.

AA

sümeyra
Sat 27 July 2013, 12:00 pm GMT +0200


      Kim zerre miktarı şer işlerse onu da görecektir..Bu ayeti de paylaşsaydın dünyayla..Daha güzel ve anlamlı olurdu..

cerendemir
Sun 28 July 2013, 05:02 am GMT +0200
Dünyanın dört bir yanında felaketler içinde olan insanları bilip yardım edecek gücü bulup yapmamak.Keşke dediklerini zerre kadar yapsa.O zaman anlamlı bir konuşma olurdu.