- Kur'an’ı güzel okuma dünya birincisi Türkiye’den

Adsense kodları


Kur'an’ı güzel okuma dünya birincisi Türkiye’den

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 13 May 2014, 08:46 pm GMT +0200
Kur'an’ı güzel okuma dünya birincisi Türkiye’den



‘Uluslararası Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’ birincisi Türkiye’den çıktı
Risale Haber-Haber Merkezi
 
‘Uluslararası Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’ birincisi Türkiye’den çıktı. 3-9 Mayıs tarihleri arasında Tunus’ta gerçekleşen yarışmaya katılan İstanbul Bahçelievler İmam Buhari Camii Müezzini Nebi Yaşar dünya birincisi oldu.
 
21 İslam ülkesinden 44 kişinin katıldığı yarışmada Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin de jüride Türkiye’yi temsil etti.
 
Kartaca Sarayında düzenlenen ödül töreninde birincilik elde edenlere ödülleri Tunus Cumhurbaşkanı Munsif El-Merkuzi tarafından verildi. Törene Din İşleri Bakanı Munir Et-Telili de katıldı.

risale haber

yunushan7d
Tue 13 May 2014, 08:53 pm GMT +0200
Gurur budur ama o kadar islam devletinden 44 kişi?

arife7d
Tue 13 May 2014, 09:57 pm GMT +0200
Bu çok  gurur verici .. Çünkii  KUR'AN'I KERİM yarışmasının birincisi türkiyeden çıkmış...  Ama hiç şaşırmadım diyeblirim :::

ykpcn
Wed 14 May 2014, 12:51 pm GMT +0200
Maşallah ,Maşallah.ALLAH yolunu her daim açık eylesin.Böyle güzel bir şeyin Türkiye'den çıkması çok gurur verici.