- Kuran öğrenmenin sevincini yaşadılar

Adsense kodları


Kuran öğrenmenin sevincini yaşadılar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Wed 28 December 2011, 12:39 am GMT +0200
Kur'an öğrenmenin sevincini yaşadılar



Makam Kur'an kursunda Kur'an okuma bayramı düzenlendi.


Kurslara devam eden yetişkin öğrencilerin Kur’an okumayı öğrenmelerinden dolayı yapılan kutlamalara Seyhan Müftüsü Halil Uzun da katıldı.

Kurs öğreticisi Mümine Topcu, sınıfındaki öğrencilerin çok gayretli olduklarını ifade ederek, "Allah’a çok şükür bu görevi, hele de bu sene çok severek iştiyakla yapıyoruz. Öğrencilerin gözlerinde bambaşka bir heyecan ve bir ışık var. Sanki derslerin bitmesini istemiyorlar. Onlar için neredeyse her şey Kur’an. Kur’an! Kur’an..! ve yine Kur’an. Bu azimle Kur’an-Kerime geçtiler. İşte bu heyecanı daha da canlı tutmak için "Kuran Okuma Bayramı" yapmayı planladık. Programa teşrif ederek bizleri onurlandıran ve bu heyecanı bize ve öğrencilerimize destekleriyle aşılayan Müftümüz Halil Uzun'a teşekkür ediyorum." dedi.

Kur'an eğitiminin öneminden ve okunmasını öğrenmenin faziletlerinden bahseden Seyhan Müftüsü Halil Uzun da "Hayatta en çok beni memnun eden hizmet Kur’an hizmetidir. Bu hizmete her şeyimiz feda olsun. Kur’ana hizmet demek mutluluk demek, saadet demek… Hem dünyada hem ahrette. Makam Kuran Kursunda böyle güzel bir programla okuma bayramı düzenleyen öğretici Mümine Topcu’ya ve talebelerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

haber5