- Kur’an-ı Kerimi güzel okuma kursu açıldı

Adsense kodları


Kur’an-ı Kerimi güzel okuma kursu açıldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
sumeyye
Sun 17 March 2013, 01:17 pm GMT +0200
Kur’an-ı Kerimi güzel okuma kursu açıldı


Kur'an-ı Kerimi okumada istiaze ve besmele, harflerin isimleri, mahreçleri, sıfatları vb. konularda bilgi veriliyor

Karabük'ün Safranbolu İlçe Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkalığı Taşra Teşkilatında Din Eğitimi kapsamında yürütülen hizmetlerin verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla Safranbolu İlçesinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için Safranbolu Müftülüğü hizmet binasında Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Kursu düzenlendi.

Rehber öğretici olarak Ulu Camii İmam-Hatibi Bayram Bozkurt'un görev aldığı Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Kursuna katılan kursiyerlere; din hizmetlerinde imam-hatiplik ve müezzin-kayyımlığın önemi, kısa surelerin talim üzere okunması, yetişkin öğretiminde temel özellikler, Kur'an-ı Kerimi okuma usulleri, Kur'an-ı Kerimi okumada istiaze ve besmele, harflerin isimleri, mahreçleri, sıfatları vb. konularda bilgi veriliyor.

Cihan

hafiza aise
Sun 17 March 2013, 04:53 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ; hocamalrımızın Kuran-ı Kerim'i güzel okumaları cemaatin artmasına da vesile oluyor. inş değerlendirirler ve tüm ülkede yayılır bu tarz kurslar.

reyyan
Sun 17 March 2013, 05:56 pm GMT +0200
a.s.., çok güzel bir uygulama bütün yurtta artarak devam eder inş.

saniyenur
Mon 18 March 2013, 08:39 pm GMT +0200
Bulunduğumuz yerlerde bizlerde bulabilsek böyle kurslar ne hayırlı olur.İnş her yerde yaygınlaşır.

admin
Tue 19 March 2013, 11:18 am GMT +0200
Allah mubarek kılsın hayırlara vesile eylesin.

bu gibi kursların açılması farz-ı ayn ve  farz-ı kifaye  gibi hükümlerin bir nebze olsun, insanın üzerinden kalkmasını sağlatırken haram-ı li aynihi ve haram-ı li gayrihi gibi mekrukiyetlerden korunmamızı sağlayacağı için  de çoğaltılması lazım...