- Kuran bülbülleri Diyarbakırda yarıştı

Adsense kodları


Kuran bülbülleri Diyarbakırda yarıştı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Mon 23 August 2010, 02:12 am GMT +0200



Diyarbakır'da yapılan '7. Türkiye Hafızlık Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın finalinde


Diyarbakır'da yapılan '7. Türkiye Hafızlık Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın finalinde Karabük'ten katılan Bayram Dağdelen Türkiye birincisi oldu

Diyarbakır'da '7. Türkiye Hafızlık Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın finali yapıldı. Yarışmada, Sakarya'dan Recep Yasan ikinci olurken, Erzincan'dan katılan Davut Kızılkaya ise 3'üncü oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen '7. Türkiye Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın finaline, Türkiye'nin farklı illerinde yapılan ve bölge birincisi olan 10 din görevlisi katıldı. Yarışmacılar, Kur'an-ı Kerim'i güzel okumak için yarışırken dinleyenleri de mest etti.

Yarışmadan sonra kısa bir açıklama yapan Diyarbakır Müftüsü Ali Melek, Türkiye'nin en güzel yarışmalarından birinin sahabe ve peygamber kenti Diyarbakır'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yükseldiği Ramazan ayında birbirinden değerli konukları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu anlatan Melek, "Böyle önemli bir yarışmanın burada yapılması bizi ve tüm halkı memnun etti. Değerli hocalarımız güzel sesleriyle Diyarbakırlılara unutulmaz anlar yaşattı. Kendilerini çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı. Törende birinciye 3 tam altın, ikinciye 2 tam altın üçüncüye 1 tam altın, diğer yarışmacılara ise birer çeyrek altın ile birer gömlek hediye edildi.