- Kremlin’de iftar çadırı

Adsense kodları


Kremlin’de iftar çadırı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Wed 8 August 2012, 08:31 pm GMT +0200
Kremlin’de iftar çadırı    
   


Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 7’ncisi kurulan Ramazan çadırı, farklı din, kültür ve milletleri bir araya getirdi. Cami, kilise ve havranın bir arada bulunduğu Zafer Parkında “Şatör Ramazan” adıyla kurulan çadırın programına katılanlar, barış ve hoşgörü mesajı verdi.
 

Moskova’da iftar çadırı açıldı

Moskova Anıt Camisi’nin bahçesinde iftar çadırı açıldı. Ramazan dolayısıyla Moskova’daki Anıt Camisi’nin bahçesinde kurulan iftar çadırının açılışını, Rusya Müftüler Birliği Başkanı Ravil Gaynutdin yaptı. Rus, Türk, Çeçen, Tatar, Özbek, Kırgız, Kazak, Azeri başta olmak üzere çok sayıda Müslüman, kurulan iftar çadırında birlikte oruçlarını açtı. Açılış konuşmasında Müslümanlar için kutsal ay olan Ramazan’ın hayırlar getirmesini dileyen Gaynutdin, AA’ya açıklamada bulundu. Gaynutdin, ‘’Ramazan-ı Şerif, Kur’ân-ı Kerim’in indirildiği ay olması sebebiyle Müslümanlar için çok önemlidir. Bu mübarek ayda oruç tutmak bizlere farz kılınmıştır. İnşallah günahlarımızdan kurtulur, hayırlı işlere yöneliriz. Bu vesileyle Türkiye’de yaşayan Müslüman kardeşlerimizin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun’’ diye konuştu.

yeniasya

reyyan
Wed 8 August 2012, 09:19 pm GMT +0200
Güzel dua ve temennilerine amin ecmain inş.Allah razı olsun güzel organizasyonlar inş Ramazandan sonra da bu birlik ve beraberlik hali devam eder...