- Konya'da Ayasofya Cami olsun kampanyası

Adsense kodları


Konya'da Ayasofya Cami olsun kampanyası

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Thu 25 April 2013, 08:19 pm GMT +0200
Konya'da Ayasofya Cami olsun kampanyası



Milletimizin arzusu Ayasofya Camisi’nin minarelerinde ezan sesini yeniden duymak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, Ayasofya’nın tekrar cami olarak ibadete açılması için “Zincirler Kırılsın Ayasofya Cami Olarak Açılsın” adlı imza kampanyası başlattıklarını ve hedeflerinin 10 milyon imza toplamak olduğunu ifade etti.
 
Zafer Meydanı’nda basın açıklaması yapan Güneş, 82 ilde Ayasofya’nan tekrar cami olarak açılması için imza kampanyası başlatıldığını belirtti. Güneş, “Ayasofya’nın ibadete kapatılması Fatih’in ve şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Bu konu sadece bizim değil bütün ümmetin derdidir. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. İstanbul İslam’ın baş şehridir. Sembol şehridir. Ayasofya Camisi de İstanbul’un sembolüdür. Fethin sembolüdür. Mukaddes bir binadır. Müminlerin bir mabedidir. Bir kez cihetini Beytullah’a dönmüş bir yapıdır. Milletimizin arzusu Ayasofya Camisi’nin minarelerinde ezan sesini yeniden duymak, Ayasofya Camisi’nde Alemlerin Rabbinin huzuruna yeniden durmaktır” diye konuştu.

KonyaHaberler

ehlidunya
Fri 26 April 2013, 02:32 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ;Mübarek abilerim yaptığınız bu hizmetler inşaallah yerini bulacaktır .Fetih camii açılacaktır allah yar ve yardımıcımız olsun

reyyan
Sat 27 April 2013, 12:56 pm GMT +0200
a.s.., amin inş.Hem internet araciligiyla hem de memlekette  ben de imza attım ve bütün duyarlı vatandaslarin da imzalayacagini dusûnuyorum.