- Köln Camiine bir adım daha

Adsense kodları


Köln Camiine bir adım daha

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
selsebil
Wed 23 September 2009, 01:41 pm GMT +0200


Almanya’nın Köln kentinde yapılacak yeni Merkez Camiinin kaba inşaatı için açılan ihaleyi kazanan Nuha şirketiyle DİTİB arasında sözleşme imzalandı

DİTİB Genel Başkanı Sadi Arslan, Merkez Camii için 7 Kasım’da temel atma töreni düzenleyeceklerini, 2011 yılının Kasım ayında da yeni caminin açılışını yapmayı umut ettiklerini söyledi.

DİTİB’in Köln’deki genel merkezinde düzenlenen imza törenine, şirketin sahibi Naim Nuha, DİTİB Yönetim Kurulu üyeleri, din hizmetleri ataşeleri ve din görevlileri katıldı. Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri ve DİTİB Genel Başkanı Sadi Arslan, imza töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl Ramazan ayında cami tartışmalarının yaşanmamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arslan, Merkez Camii için 7 Kasım’da, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu’nun da katılımıyla temel atma töreni düzenleyeceklerini, 2011 yılının Kasım ayında da yeni caminin açılışını yapmayı umut ettiklerini bildirdi. İhaleyi 9 milyon Avro bedelle kazanan Nuha şirketi, sözleşmeye göre kaba inşaatı 13 ayda tamamlayacak.
Yeni Asya

hafizvuslat
Wed 23 September 2009, 04:28 pm GMT +0200
Bu habere cok sevindim,artik Koln e gittigimde insallah bu Camii de ziyaret etmek nasip olur.Camiilerimiz tabiki ibadet etmek icindir ama yabanci bir ulkede,toplumun hiristiyan oldugu bir ulkede,Camiilerimizin gosterisli olmasi insanlarin ilgisini cekiyor,merak edip sormaya ve ogrenmeye calisiyorlar.ALLAH cc kalplerine Islam suuru versin.Bu guzel haberi Aileme duyurmam lazim,onlarda sevinecekler tabii.
Paylasim icin tesekkurler selsebilimm.

Gül_i RâNâ
Wed 23 September 2009, 04:37 pm GMT +0200
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insallah kardesim ; eyvallah paylasiminiz için gerçekten de yurt disinda günbegün camilerimizin çogalmasi çok güzel bir duygu...özellikle Almanya'da daha çok diyebilirim..Yurt disinda ezan sesi duymadan yasamak çok zor birsey....InsaAllah diger ülkelerde de çogalir camilerimiz...Fi emanillah...