- Kocaeli de ağaçlar yine kitap açacak

Adsense kodları


Kocaeli de ağaçlar yine kitap açacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 11 May 2012, 01:35 am GMT +0200
Kocaeli'de ağaçlar yine kitap açacak



4. Kocaeli Kitap Fuarı, 350 yayınevinin katılımıyla 12-20 Mayıs arasında gerçekleşecek. Vatandaşlar fuar öncesi ağaçlara asılan kitapları ücretsiz olarak toplayabilecekler.

Ağaç dallarına asılan kitaplarıyla dikkat çeken Kocaeli Kitap Fuarı, 12 Mayıs Cumartesi günü kapılarını 4. kez kitapseverlere açıyor. Kısa sürede Türkiye'nin en geniş kitap fuarlarından biri olmayı başaran Kocaeli Kitap Fuarı, 20 Mayıs tarihine kadar Uluslararası Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. 350 yayınevinin katılacağı fuarda bu yıl da ağaçlar kitap açacak. 11 Mayıs Cuma günü işlerine gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlar şehir merkezindeki ağaçlara asılmış kitapları toplayabilecekler. Ağaçlara asılan kitapları fuara katılan yayınevleri, kitap sevgisini artırmak amacıyla ücretsiz olarak veriyor.

İmza günleri, söyleşiler, konferanslar ve sergilerin yer aldığı fuarda Van için bir sosyal sorumluluk projesine de imza atılıyor. "Bir Bana Bir Van'a" kampanyasıyla gerçekleşecek 4. Kocaeli Kitap Fuarı'ndan kitap alan her vatandaş aynı zamanda bir kitabı da Van'a bağışlamış olacak. Geçtiğimiz yıl 260 bin kişinin ziyaret ettiği fuar, Kocaeli ile ilçelerinin dışında Sakarya ve Yalova gibi diğer illerden ve İstanbul'un Anadolu yakasından da ziyaretçi ağırlıyor.

Fuarın bu yılki Onur Konuğu tarihçi-yazar Orhan Koloğlu. Koloğlu'nun "Hangi Tarih" başlıklı bir söyleşi gerçekleştireceği ilk gün, Ahmet Ümit, Bejan Matur, Mümtaz'er Türköne, İlber Ortaylı, Mustafa Armağan, Üstün Dökmen, Ayşe Kulin, Mustafa Armağan, Yavuz Bahadıroğlu, Enver Aysever ve İlhan Eliaçık imza günlerine ve konferanslara katılacak. (www.kocaelikitapfuari.com)

ZAMAN

saniyenur
Fri 11 May 2012, 07:30 pm GMT +0200
Ne kadar güzel ve farklı bir proje bu. Projenin ismi bile çok güzel: Ağaçlar kitap açacak. İnş kitaplar vesilesi ile dimağlar da çiçek açar..

reyyan
Fri 11 May 2012, 10:20 pm GMT +0200
İnşaAllah Saniyenur kardeşim, kitap okumak insanın ufkunu genişletiyor