- KnIght OnlIne oyununa dikkat!

Adsense kodları


KnIght OnlIne oyununa dikkat!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 1 September 2011, 12:27 pm GMT +0200
KnIght OnlIne oyununa dikkat!

 Dünya üzerinde 25 milyona yakın kullanıcısı olan "Knight Online" isimli bilgisayar oyunu, dolandırıcıların yeni gözdesi haline geldi.
İnternet aracılığıyla oynanan bu oyunun ülkemizde de 100 binlerce bağımlısı var. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre; 5 yıl boyunca günde yaklaşık 8 saat "Knight Online" isimli oyunu oynayan ve "Char" ismi verilen savaşçısını güçlendiren Abdullah Yılmaz, savaşçısını internet ortamında satışa çıkardı. Yılmaz, oyunda elde ettiği oyun kahramanlarına ait "item" denilen silahları 2 bin 300 TL karşılığında arkadaşı Mehmet Özen'in aracılığı ile Rıdvan Ceylan'a sattı. Abdullah Yılmaz, oyuna ait silahları interneten aktarmasına rağmen parasını alamadı. Savcılık, 2 zanlı hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 2,5'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.


mavi derinlik
Thu 1 September 2011, 08:08 pm GMT +0200
      Büyükler içinde oldukça kötü sonuçlara sebep olan bu kötü kategorideki oyunlar özellikle çocuklar için çok daha tehlikeli hale geliyor.. Birine yasak konulsa başka isimle aynıya yakın benzeri piyasaya çıkarılıyor.. Kesinlikle yapıcı öğretici tek özelliği bulunmayan bu oyunlar için en ciddi tedbirin aile tarafından alınması şart.. Hiçbir yasak aile tarafından desteklenmeden işe yarayamaz... Çok çok dikkatli olalım.. Bu konuda bilgi edinip çevremizde bulunanlara mutlaka bu bilgileri yaymalıyız..
      Rabbimiz cümlemizi bu tür kötü alışkanlıklardan muhafaza buyursun..