- Kızının adını Facebooktan seçti!

Adsense kodları


Kızının adını Facebooktan seçti!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Thu 16 June 2011, 05:39 pm GMT +0200
Kızının adını Facebook'tan seçti!



Çiftler eskiden yeni doğan bebeklerine takvim yapraklarından isim ararken, günümüzde bunun yerini sosyal paylaşım siteleri aldı.

   
Sivas'ta Delican çifti, yeni doğan kızlarına sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'tan isim buldu.

Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook, bir çok alanda hayatımızı etkilediği gibi göremediğimiz pek çok eş, dost, akraba, arkadaş mutlu anları paylaşma, fikir birliği oluşturma gibi konularla hayatımızda yerini almaya devam ediyor. Bunun son örneği iseSivasValiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Ahper Nuri Delican ile yaşandı.

Delican, geçtiğimiz hafta ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Delican'ın eşi Nazmiye Delican Özel Anadolu Hastanesi'nde 3 kilogram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Erkek çocuğu Tuncay'dan sonra kız çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Ahper Delican, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta çok sayıda kutlama mesajı aldı. Bu mesajlarda Delican'ın kız çocuğuna isim bulma yarışı doğdu. Yakın çevresi ile Facebook'ta kayıtlı akraba, eş, dost ve arkadaşlarının iyi dileklerine karşılık veren Delican, kızının ismini burada önerilen isimlerden belirledi. İkinci çocuğuna Beray Bengü ismini veren Delican, sosyal paylaşım sitesindeki ilgiden memnun olduğunu belirterek, isim önerisinde bulunanlara teşekkür etti.

CİHAN


seymanur K
Thu 16 June 2011, 06:13 pm GMT +0200
çok ilginç bir haber ALLAH rzı olsun