- Kitap Hediye Günü Kitap okumayan kalmasın

Adsense kodları


Kitap Hediye Günü Kitap okumayan kalmasın

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Mon 27 March 2017, 07:40 pm GMT +0200
Güzel bir organizasyon: 'Kitap Hediye Günü'Kitap okumayan kalmasın

Herkese Kitap Vakfı, insanların birbirlerine kitap hediye etmesini sağlamak, hediye vermenin ve almanın mutluluğunu insanlara yaşatmak için dünyada bir ilk olan "Kitap Hediye Günü" organizasyonuna imza attı.Her yılın Nisan ayının üçüncü pazar gününü “Kitap Hediye Günü” olarak ilan eden vakıf, bu yıl referandum nedeniyle “Kitap Hediye Gününü” 9 Nisan olarak belirledi. "Benden Sana" sloganıyla bu anlamlı etkinliği topluma duyurmak istediklerini belirten vakıf, insanları daha fazla kitap okumaya teşvik ediyor. (Yeni Şafak)Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver: "Yılda bir defa dahi olsa insanların birbirine kitap hediye etmesini arzu ediyoruz. Bu etkinlik dünyada bir ilk. Bunu yaparken, insanların mutlu olmalarını ve kitap okumayı sevdirmek için bir iyilik yapmalarını istedik. Hediyemiz o gün için bir gül olmasın, 'gül hediye edilen başka günler var' dedik. Dünyada, sadece hediye etmeyle ilgili bir gün yok. 'Dünya Kitap Günü' var ama o günde yazarlar, kitaplar, telif hakları konuşuluyor. 9 Nisan'da mutlaka birine kitap hediye edin." dedi.

r.haber

melda 6D
Mon 27 March 2017, 07:42 pm GMT +0200
,Çok güzel bir şey olmuş . Bol bol kitap okuyalım inşallah

ceren
Mon 27 March 2017, 10:33 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Kitap okuma aliskanligi kazanmak ve ilim icin calismak cok iyi bir hizmet olur.Rabbim razi olsun paylasimdan...

Sevgi.
Tue 28 March 2017, 05:12 am GMT +0200
Aleyna Ve Aleykümüsselăm. Kitap okuma alışkanlığı herkeste olmalı çünki kitap okumak insanın ufkunu açar ve kelime dağarcığı genişler. Mevlam hepimizede düzenli şekilde kitap okumayı nasip etsin inşaAllah.

Mustafa/Samed
Tue 28 March 2017, 01:46 pm GMT +0200
Ve Aleykümüsselam. Rabbim çokça kitap okuyan kullarından eylesin. Paylaşım için Rabbim razı olsun.