- Kimse Yok Mu dan yoksullara hizmet

Adsense kodları


Kimse Yok Mu dan yoksullara hizmet

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Thu 28 July 2011, 11:13 am GMT +0200
Kimse Yok Mu'dan yoksullara hizmet


Malatya Vali Yardımcısı Şükrü Özcan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında ilk başta kabul edilmeyip de sonra onaylanan projelerden biri olan ''Bana Da Bir Kap Sıcak Yemek Verecek Kimse Yok Mu?'' adlı projenin, Kimse Yok Mu Derneği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ortak olarak hazırlandığını söyledi.

Proje kapsamında eğitim alan kursiyerlerden 10 kişinin doğrudan istihdam edileceğini belirten Özcan, yaklaşanramazanayına dikkati çekti.
Özcan, ''Proje kapsamında 10 kursiyerimiz ramazan dolayısı ile ihtiyaç sahibi 500 aileye her gün yemek yapıp dağıtacak'' dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Malatya Şube Başkanı Muhammed Nami Güzeler, proje kapsamında eğitimlerin 13 Haziran'da Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde başladığını ve bugün sona erdiğini söyledi.

Güzeler, ''Bundan sonra da bu projenin devamı kapsamında Kimse Yok Mu Derneği olarak günlük 350 kişiye, ramazan da hergün 500 kişiye sıcak yemek çıkaracağız. Yemekler Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), yoksullar için yaptığı 360 sosyal konutun bünyesindeki sosyal tesislerde yapılacak. Bu yemeklerimizi sakat, yürüyemeyen, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerinin bizzat evlerine teslim edeceğiz'' diye konuştu.

Güzeler, yoksullar için yemek yaparak dağıtacak kursiyerlerin de yine ihtiyaç sahibi kişiler arasından seçildiğine dikkati çekti.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da proje kapsamında, 20 kursiyerin 200 saat boyunca eğitim aldığını söyledi.

AA