- Kayseri’de Şehitlerimiz için Dua

Adsense kodları


Kayseri’de Şehitlerimiz için Dua

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Fri 22 July 2016, 06:26 pm GMT +0200
Kayseri’de Şehitlerimiz için Dua



Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbetinin beşinci gününde de yine Cumhuriyet Meydanı'ndaydı.
Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbetinin beşinci gününde de yine Cumhuriyet Meydanı'ndaydı. Yatsı namazının hemen ardından milli iradenin yılmayan neferleri olan milletimizin toplandığı Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

İl Müftüsü Güven, “Cuma akşamı gece vakitlerinde o kendisini FETÖ diye isimlendirmiş olduğumuz terör örgütüne bağlı bir kısım mensuplarının ülkemizin, milletimizin, memleketimizin bağımsızlığına ve istiklaline karşı girişmiş oldukları o meş’um darbe girişimini püskürten sizlersiniz. Gecenin saat 1’inden itibaren Kayserimizin bütün camilerinden ezanlar okundu, selalar getirildi, tekbirler getirildi ve siz kardeşlerimizi uyandırarak hepinizi Cumhuriyet Meydanına ve Emniyet Müdürlüğüne davet ettik. 2 saat içerisinde Elhamdülillah siz asil Kayserili kardeşlerim hem Cumhuriyet Meydanı hem de Emniyet Müdürlüğümüzün önünde etten, kemikten bir siper oluşturdunuz. Darbeler olduğu zaman önce şu bağımsızlığımızın ve istikbalimizin sembolü olan minarelerdeki ezanları susturuyorlardı. Ancak bu sefer bu bağımsızlık ve istikbalimizin sembolü olan minarelerimizden yükselen ezan sesleri darbeleri susturdu.” dedi.

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, konuşması sonrası dua etti. 5 gündür Cumhuriyet Meydanı’nı boş bırakmayan Kayserililer, İl Müftüsü Şahin Güven’in ettiği dua da şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, ülkemizin birlik ve beraberliği için hep bir ağızdan “Amin” dedi.
dini haberler