- Kaynanalar ve gelinleri

Adsense kodları


Kaynanalar ve gelinleri

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Mon 2 January 2012, 02:44 pm GMT +0200
Kaynanalar ve gelinleri

Aralık 2007 27.SAYI

Aralık sayımızın kapak dosyasını “kaynanalar ve gelinleri”ne ayırdık. Son derece hassas olan bu konuya değinirken fark ettik ki sorunlar tek taraflı değil. Dolayısıyla çözüme ulaştıracak tutumlardan anlayış, sabır ve samimiyet hususlarında iki tarafın da çaba sarf etmesi gerekiyor. İlginç örnekler üzerinden anlattığımız konuda sanıyoruz pek çok gelin ve kaynananın yanı sıra erkekler de kendinden bir şeyler bulacak.
Bu ayki konuğumuz Ahmet Özhan. Tasavvuf deryasında bir katre olma umudunu taşıyan ünlü sanatçıyla dini ve ailevi değerlerimiz hakkında konuştuk. İlgiyle okuyacağınızı düşünüyoruz.
Aralık ayında gerçekleştirilecek hac ibadetini de unutmadık bu ay. Geçtiğimiz Ramazan umresine katılan genç yazarlarımızdan Rüveyda Yıldız, kutsal toprakları ziyaret eden gençlerin görüşlerinden yola çıkarak “Kabe’de Genç Olmak” başlıklı bir yazı hazırladı dergimiz için. Özellikle genç kardeşlerimize okumasını tavsiye edeceğimiz yazı hepimiz için önemli notlar barındırıyor. 
Bu hanımları durdurmak imkansız galiba
Ekim ayının sonunda yine İzmir’deydik. İzmirli Semerkand Aile görevlisi hanımlar bu kez de çocuklar arasında “Semerkand Aile yarışması” düzenlemişlerdi. Hanımların son derece titizlikle hazırladığı ve hoş ayrıntılarla renklendirdiği yarışmada minik kardeşlerimizin performansı bizleri hem çok memnun etti, hem de şaşırttı. Dergimizin çocuk sayfalarını her bir ayrıntısına kadar didik didik eden minikler zorlu sorulara kolaylıkla cevapladı. Gösterdikleri başarı şöyle dursun bir aile dergisini bu derece sahiplenmelerini beklemiyorduk doğrusu. Ne diyelim, hem çocuklara hem de onları yetiştiren anne babalara maşallah…
Bursa’daki Semerkand Aile görevlisi hanımlar ise bir aile semineri düzenlendi. Aile içi iletişim ve eğitim başlıklarının işlendiği seminerde katılımcılar konuya dair soru ve sorunlarını dile getirdiler. Ocak ayında benzer bir seminerin de Rize’de gerçekleştirileceği haberini aldık. Bunlar sadece kulağımıza çalınanlar, daha kim bilir nerelerde ne hizmetler yapılıyor? Anlaşılan bu hanımları durdurmak imkansız!
Selam ve muhabbetlerimizle.
Kurban bayramınız mübarek olsun...

Derya COMBA