- Katkı payı ödemeyenler kayıt yaptırabilecek

Adsense kodları


Katkı payı ödemeyenler kayıt yaptırabilecek

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 8 September 2011, 04:39 pm GMT +0200
Katkı payı ödemeyenler kayıt yaptırabilecek   

YÜKSEK Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) katkı kredisi almak üzere başvuruda bulunan öğrencilerin, ikinci öğretim öğrencileri ve vakıf üniversitesi öğrencileri hariç, birinci taksit katkı paylarını ödemeden üniversitelere kayıt yaptırabilecekleri açıklandı.
 
 YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak imzalı yapılan açıklamada, 2011- 2012 öğretim döneminde kurumdan katkı kredisi almak üzere başvuruda bulunan öğrencilerin (ikinci öğretim öğrencileri ve vakıf üniversitesi öğrencileri hariç) birinci taksit katkı paylarını ödemeden kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.Açıklamada, öğrencilerin kayıt yaptırabilmeleri için yüksek öğretim kurumlarının kullanabileceği bilgilerin, 2 Eylül 2011 tarihinden itibaren kurumun ‘www.kyk.gov.tr’ internet adresinden ilan edildiği belirtildi.

yeniasya

mavi derinlik
Thu 8 September 2011, 11:21 pm GMT +0200
     İyi birşeyler yapmak isteyen faydalı olmak isteyen için çok imkan var.. Bazı bölümlerde tercih için dahi azımsanamayacak havasına ücret alınmasını hesaba katarsak.. Allah Razı Olsun bunu düşünenlerden..