- Kastamonu’da Kutlu Doğum

Adsense kodları


Kastamonu’da Kutlu Doğum

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Wed 15 April 2015, 07:11 pm GMT +0200
Kastamonu’da Kutlu Doğum

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Uludağ,  Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kastamonu Müftülüğünün Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı Konferansı”na katıldı.

Genel Müdür Uludağ konferansta yaptığı konuşmada Hz. Peygamber sevgisinin, milletimizin gönül dünyasında farklı bir yeri bulunduğuna temas etti. Edebiyatımızda, romanlarımızda, şiir ve hikayelerimizde Hz. Peygamber sevgisinin işlendiğini kaydeden Genel Müdür Uludağ, diğer taraftan bugün dünyada Hz. Peygamberin mesajlarının doğru anlaşılmadığını belirtti.

Genel Müdür Uludağ, şöyle konuştu:

"Kur’an-ı Kerim’de efendimize 'Sen büyük bir ahlak üzeresin' deniliyor. Hz. Ayşe validemiz de O’nun hayatının ve ahlakının Kur'an üstüne olduğunu söylüyor. Sevgili Peygamberimiz, insanı insan yapan erdemlerin ve değerlerin odaklandığı yüce bir şahsiyetti. İslam’ın öngördüğü kamil insan modeli onun hayatıydı. Onun hayatı,  hayatımız için yaşanabilir bir örnektir. Onun temsil ettiği değerlerin iyi anlaşılması, bir bilinç ve hayat tarzı olarak canlılık kazanması gerekmektedir."