- Kardeşlik bedel ister: İnsan Vakfı Suriye'de

Adsense kodları


Kardeşlik bedel ister: İnsan Vakfı Suriye'de

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Mon 28 December 2015, 11:26 am GMT +0200
Kardeşlik bedel ister: İnsan Vakfı Suriye'de



İnsan Vakfı, saldırılar ve kış mevsimiyle birlikte iyice zorlaşan yaşam şartlarında hayata tutunmaya çalışan savaş mağdurları için “Kardeşlik bedel ister” sloganıyla yola çıktı. Vakıf, Suriye içinde yardım dağıtımlarına başladı.

Suriyeli mazlumlara yardım organizasyonu ile ilgili açıklama yapan İnsan Vakfı Genel Başkanı Kemal Elişşunları söyledi:“1992 yılında “Önce İnsan” diyerek ve eğitimi önceleyerek faaliyetine başlayan İnsan Vakfı,yıl içinde binlerce öğrenciye eğitim veriyor, binlerce öğrenciye burs, öğrenci evi, kitap ve kırtasiye gibi yardımlarda bulunuyor. Vakıf ayrıca okul yapımı, okullara kütüphane kurma, mescit yapma gibi talebe yönelik yardım faaliyetlerini de yürütüyor.

Gelinen noktada; ağırlaşankış şartları ve saldırıların artmasıyla birlikte Suriye’de yaşam çok daha zor. Hayatta kalan Suriyeli mazlumlar daha da çaresiz ve birçok insani yaşam hakkından mahrum.

İnsan Vakfı, pek çok dünya ülkesinin saldırdığı Suriye’de ne kadar mazluma ulaşabilirse o kadar çok yardım götürmeyi hedefliyor.Vakfımızın hedefi, evi olmayanlar için çadır, yakacak, battaniye, gıda ve temizlik malzemesinden oluşan 15 tırlık yardım malzemesini Suriyeli savaş mağdurlarına ulaştırmak. Yardımlar Lazkiye, İdbib ve Halep’te dağıtılacak.

Akit