- Kardan adam öldüğünde çocuklar ne yapar?

Adsense kodları


Kardan adam öldüğünde çocuklar ne yapar?

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sun 22 February 2015, 05:51 am GMT +0200
Kardan adam öldüğünde çocuklar ne yapar?



Bir çocuğun dünyasında kardan adam ölürse ne olur?

Çocukların en büyük kar eğlencelerinden olan kardan adam yapmak Bursa'da farklı bir boyut kazandı.

Bursa'da bir grup çocuk cami bahçesinde "kardan imam" ve "kardan mevta" yapıp, arkasına dizildi ve temsili cenaze namazı kıldı. CNN Türk'te yer alan habere göre Bursa’nın Karacabey ilçesinde, camii bahçesinde kardan adam yapıp musalla taşına yatıran çocuklar, imam cübbesi giydirdikleri kardan adam ile birlikte temsili cenaze namazı kıldı.

Karacabey merkez Garipçe Mahallesinde çocukların kar keyfi ilginç görüntülere sahne oldu. Yaptıkları kardan adamı Ulu Camii’nin bahçesindeki musalla taşına yatıran çocuklar yine kardan yaptıkları başında sarık ve sırtında cübbe koydukları kardan imamın arkasında cenaze namazı kıldı.

Dervişin fikri neyse zikri odur sözünü akla getiren bu oyun, çocuksu bir masumiyeti de gözler önüne sererken dünyasında namaz olan çocukların cami bahçesinde oyun oynaması mahalle sakinleri tarafından ilgiyle izlendi.

risale haber

saniye
Sun 22 February 2015, 10:56 am GMT +0200
İlk defa kardan imam ve mevta yapan çocuklara rastladım. Bu durum çocukların iç dünyası hakkında bilgi verdiği gibi en güzel öğrenmenin de oynayarak ve üreterek olduğunu gösteriyor.

[Muhammed]
Sun 22 February 2015, 12:50 pm GMT +0200
Ve Aleykümselam Ve Rahmetullah...İlk defa kardan imam ve mevta yapan çocuklara görüyorum. Çok şaşırdım.Rabbim (celle cellaluhu) razı olsun paylaşımdan dolayı İnşaAllah...

Liyla
Sun 22 February 2015, 06:54 pm GMT +0200
Çocukların hayal gücü harika

ayşe
Sun 22 February 2015, 07:01 pm GMT +0200
Esselâmü aleykum ve rahmetullah , biz onların anlamadığını sanarken onlar etrafındakileri kayıt altına alıyorlar. Hayal Güçleri gerçekten hayranlık uyandırıyor.

melda 6D
Sun 22 February 2015, 08:02 pm GMT +0200
ilk defa kardan adam ve kardan olan bir mefta gördüm :)  gerçekten devrişin fikri neyse zikride o olur lafı nı kanıtlamış oldular