- Karanlık dünyaları Kur’an nuru ile aydınlanıyor

Adsense kodları


Karanlık dünyaları Kur’an nuru ile aydınlanıyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
sumeyye
Thu 8 November 2012, 12:22 pm GMT +0200
Karanlık dünyaları Kur’an nuru ile aydınlanıyor


Görme engelli kadınlar, kabartma harflerle Kur’an-ı Kerim öğrenerek, hafızlığa hazırlanıyor

Adıyaman’da görme engelli kadınlar, kabartma harflerle Kur’an-ı Kerim öğrenerek, hafızlığa hazırlanıyor. Müftülüğe bağlı bir Kur’an kursunda eğitime devam eden 9 görme engelli kadın, kabartma yardımıyla Kur’an-ı Kerim’i öğrenip, hafızlık yapmaya çalışıyor.

Kursa devam eden 3 çocuk annesi Adile Alptekin, “Kur’an aşkına” kursa katıldığını ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Program dolayısıyla Adıyaman Müftülüğü’ne ve yetkililere teşekkür eden Alptekin, kurs sayesinde Kur’an-ı Kerim’i kurallarına uygun olarak okumayı öğrendiğini ifade etti.

Gülsüm Şahin ise Kur’an kursuna katıldığı için çok mutlu olduğunu anlatarak “Bizleri Kur’an’ın nuruyla buluşturup taçlandırdıkları için herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Görme engelli hafız Esma Kürekçik de eğitim için Şanlıurfa’dan Adıyaman’a geldiğini, 9 görme engelliye kurs verdiğini aktardı.

Kursiyerlerin Kur’an-ı Kerim’i kabartmalardan, harfleri parmak uçlarıyla hissederek öğrendiğini aktaran Kürekçik, “Ben gerçekten öğrencilerimin hepsini ayrı ayrı seviyorum ve düşünüyorum. Gece başımı yastığa koyduğumda hepsinin ayrı bir yeri var. Bir anne çocuklarını nasıl bağrına basarsa, ben de onları öyle hissediyorum” diye konuştu.

Yeni Akit

hafiza aise
Thu 8 November 2012, 05:06 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh ; Allah muvaffak etsin. Çok büyük bir hayıra adım atmış hocamız. allah razı olsun...

ehlidunya
Thu 8 November 2012, 06:19 pm GMT +0200
Maşaallah bakıpta kuranı kerimin aydınlığını görmmeyen gözlerimizden bu görme engelli kardeşlerimiz örnek ve ibret

olsun .İnşaallah hafızlıkla taçlandırırlar...

sümeyra
Thu 8 November 2012, 08:05 pm GMT +0200


     Böyle yazıları okuyunca Cennetin neden derece derece olduğunu daha iyi anlayabiliyorum..Zahmetleri rahmete dönüşecektir inşaallah..Rabbim dünyada ve ahirette yar ve yardımcıları olsun kardeşlerimizin,inşaallah..