- Kanaat önderleri Kış oyunları tesislerini beğendi

Adsense kodları


Kanaat önderleri Kış oyunları tesislerini beğendi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Sat 15 January 2011, 11:22 am GMT +0200
Kanaat önderleri Kış oyunları tesislerini beğendi



Erzurum’da 27 Ocak - Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak ’25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’ kapsamında kanaat önderlerini davet etti.


Erzurum’da 27 Ocak - Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak ’25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’ kapsamında yaklaşık 600 milyon lira harcanarak yaptırılan tesisler için tanıtım turu düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerini davet etti.

Aralarında İl Müftüsü Yakup Arslan, kentin tanınmış din adamlarından, İsmail Fakirullah Bilgin, Veli Velioğlu ile Mehmet Kırkıncı’nın da bulunduğu kanaat önderleri atlama kulelerine büyük ilgi gösterdiler. Gezi boyunca kentin simgesi haline gelen atlama kuleleri, buz hokeyi, buz pateni, curling ve diğer tesisleri gezenler, yapılan eserleri çok beğendiklerini söyledi. Küçükler, “Kış oyunları öncesi, yapılan tesislerin yakından görülmesi için böyle bir gezi planladık. Sivil toplum temsilcileri ve kanaat önderleri, Erzurum’daki değişime tanıklık etmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler” diye konuştu.

Hürriyet