- Kamuya personel alınacak

Adsense kodları


Kamuya personel alınacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Thu 24 February 2011, 06:09 pm GMT +0200
Kamuya personel alınacak



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, sınavla müfettiş yardımcıları alacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, sınavla müfettiş yardımcıları alacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığının Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yer alan duyurusuna göre sınav, 16-17 Nisan 2011 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek.

Sınava, ÖSYM tarafından 27-28 Haziran 2009 (A grubu ve öğretmenlik), 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP 38 bölümünden 80 ve üzeri puan almış olanlar (Başvurulardan en yüksek puan alan 260 kişiye sınava giriş belgesi verilecek olup eşit puan almaları nedeniyle 260. sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu puana sahip adayların tümü sınava çağrılacak) katılabilecek.

Adaylarda siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen, yurtiçi veya yurtdışındaki fakülte ve yüksek okullardan birini bitirmiş olmaları şartı aranacak.

Yazılı sınavlar, ekonomi, hukuk, maliye, muhasebe, yabancı dil ve kompozisyon konularında yapılacak. Yazılı sınavda başarı gösterenler, kendilerine bildirilecek tarihlerde Ankara'da sözlü sınava alınacaklar.

SON BAŞVURU TARİHİ


Başvurular en geç 18 Mart 2011 tarihinde mesai bitimine kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı (İnönü Bulvarı, No: 27 E Blok Kat:1 Bahçelievler/Ankara) adresine yapılacak.

Sınava giriş şartlarına ve konularına ilişkin ayrıntılı bilgileri içeren başvuru formu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığından veya www.enerji.gov.tr internet adresinden temin edilebilecek.

Sınava girmeye hak kazananların listesi en geç 23 Mart 2011 tarihine kadar Bakanlığın internet adresinde ilan edilecek, sınava girilecek yer ve sınav saatlerini gösteren sınav giriş belgesi, Teftiş Kurulu Başkanlığınca elden verilecek.

İnternethaber