- Kamış

Adsense kodları


Kamış

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Mon 19 October 2009, 02:37 pm GMT +0200
KAMIŞ
 


Rüyada kamış görmek, rezil insanlara ve kötü söze işarettir.
 

Kalem yapılan kamışı görmek, özentiye, mahkemeleşmeye ve gösteriş için amel etmeye yorumlanır.
 

Kamışın, gümüş vey a altın ya da zümrütten bir takım dal ve budak olduğunu görse, rüya sahibinin dünyada kavuşacağı helal mala, temiz zevceye ve çocuklarıyla beraber cennet köşklerine inmeye ve onların kubbeleri altında oturmayı gerektiren salih amellerine yorumlanır.
 

Şekerkamışı, zahmet ve meşakkatle kazanılan rızka, bazen sokakta veya kamışın görüldüğü yerlerde kavgaya yorumlanır. Bazen de şekerkamışı, temiz ve şerefli bir nesle veya her hayrın asıl ve esası olan "İlm-i Tevhid" e yahut oruç ve namazın vaciblerini yerine getirmeye yorulur.
 

Bazen kamışın, mahallinin dışında ekilmiş görülmesi, o yerin harap olmasına ve halkın ay ıp larının meydana çıkmasına veya kadınların toplanıp gözyaşları dökmelerine ve gizli tutulması arzu edilen şeyin artık gizlenmesinin mümkün olmamasına yorumlanır.
 

Bazen de kamış, uyanıkken elinden giden şeyin yine ona dönmesine yorumlanır.
 

Bazen kamıştaki boğumlar, günler veya aylara, yahut senelere ya da şirket kurmak için anlaşmaya ve nikah kıymaya yorumlanır.
 

Şeker kamışı çiğnediğini gören kimse, çok konuşulması gereken bir iş y apar. Ancak konuşması hoş ve tatlı olur.
 

Rüyada şekerkamışı veya sıkılabilecek başka bir şeyi sıktığını ve sıkılan şeye ateş dokunmaksızın ona sahip olduğunu gören kimse, ucuzluğa ve bolluğa erişir.
 

Bazen de şekerkamışı, cimri bir kimseden elde edilen rızka işarettir.
 

Rüyasında gördüğü kamışın kıymetli madenlerle kaplandığını görmek, rüya sahibinin dünyada elde edeceği kıymetli mallara, zenginliğe işarettir. Bu kaplı kamışlarla bir ev yaparak içine girip oturduğunu görmek, bütün ev halkı ile cennete girerek, cennet köşkünde yaşayacağına delalet eder.
 

Rüyadan bir kamışın soyulup kabuklarından ayıklandığını görmek, eğer tutuklu ise tahliye edileceğine;bir işten çıkarılmış ise tekrar işine döneceğine işarettir.