- Kalpte sevgi olursa nefrete yer kalmaz

Adsense kodları


Kalpte sevgi olursa nefrete yer kalmaz

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 20 September 2011, 12:41 pm GMT +0200
Kalpte sevgi olursa nefrete yer kalmaz   
   
Bulgaristan Müslümanları Başmüftülüğü tarafından düzenlenen 5. Milli Temel İslami Bilgiler Yarışması başşehir Sofya’nın Halk Kültür Sarayı’nda yapıldı. Şumnu, Smolyan, Veliko Tırnovo, Sliven ve Blagoevgrad Bölge Müftülüklerinin düzenlediği Kur’ân kurslarında eğitim gören öğrencilerin oluşturuğu takımlar katıldı.
 
 Jüri kararı ile birinci seçilen Blagoevgrad şehrine bağlı Ribnovo köyü Kur’ân kursu öğrencilerine Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Mustafa Aliş Hacı tarafından çeşitli hediyeler verildi. Adeta bir şenlik havasında geçen yarışmanın bölüm aralarında ise Osikovo köyü Kur’ân kursunun kız öğrencilerinden oluşan bir grup ilâhiler söyledi ve dinî şiirler okudu. Filibe İmamı Nurettin Ahmed de okuduğu ilâhi ile izleyicilerin takdirini topladı.
 
PEYGAMBER (ASM) İLMİ TAVSİYE ETTİ
YARIŞMANIN özel bir değer taşıdığını ifade eden Başmüftü Mustafa Aliş Hacı, “Bu yarışmada sadece kazananlar var, kaybeden yoktur” dedi. Bulgaristan’da Müslümanların barış ve uyum içinde yaşadıklarını kaydeden Başmüftü Hacı, “Yürekte sevgi olursa nefrete yer kalmaz” diye konuştu. Yarışmayı izleyenlerden Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Tzvetan Tzvetanov da, İslâmiyetin sahip olduğu zengin kültürel tarihin altını çizerek, “Bulgaristan’da tüm dinler ile diyalog içindeyiz” dedi. Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Doç. Doktor Fikret Karaman da, “Peygamberimiz (asm) Müslümanlara beşikten mezara kadar bilimle yaşamalarını tavsiye etmiştir” diye konuştu.

yeniasya

mavi derinlik
Mon 26 September 2011, 11:57 pm GMT +0200
      Maaşallah... Yaroşma demek sadece birbirini derece olarak gemek değil tabiki ve burada verilen güzel mesajlarda bu yarışmanın güzellliğine örnek.. Rabbimi Razı Olsun çalışmalarından dolayı..