- KAGEM, 2013 yılı faaliyetlerini özel bir programla tanıtacak

Adsense kodları


KAGEM, 2013 yılı faaliyetlerini özel bir programla tanıtacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Thu 6 December 2012, 04:15 pm GMT +0200
KAGEM, 2013 yılı faaliyetlerini özel bir programla tanıtacak...




Tarih: 06.12.2012

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM), 2013 yılında gerçekleştireceği etkinlikleri tanıtmak amacıyla özel bir program düzenliyor.

8 Aralık cumartesi günü Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu’nda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla gerçekleştirilecek özel programda Prof. Dr. Saadettin Ökten “Medeniyet Üzerine Düşünceler” başlıklı bir konferans verecek.

2013 yılı çalışma takviminde pek çok etkinlik planlayan KAGEM, yeni dönemde tarihte kadınların vakıflara katkıları ve vakıf kuran kadınlara ilişkin bir atölye çalışması yürütecek.

Türkiye genelinde şubeler açacak olan KAGEM ayrıca, aile okulu ve koruyucu aile eğitimi projesinin hayata geçirilmesini sağlayacak. Mart 2013’te ise II. Toplumsal Cinsiyet ve Din Çalıştayı gerçekleştirilecek.

TRT Radyo sanatçısı Necati Samancı ve ekibinin Osmanlı Sultanlarının bestelerinden örnekler sunacağı program, 8 Aralık Cumartesi günü Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonunda saat 14.00’te başlayacak.

Programın ardından açılışı yapılacak Enver Şengül ve Müsebbih Ergin’in koleksiyonundan “Balkanlarda Osmanlı Medeniyeti” konulu fotoğraf sergisi de 15 Aralık tarihine kadar ziyaret edilebilecek.