- İyi evlat yetiştirmenin yolu, iyi bir evlat olmaktan geçiyor

Adsense kodları


İyi evlat yetiştirmenin yolu, iyi bir evlat olmaktan geçiyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Wed 2 January 2013, 12:39 am GMT +0200
İyi evlat yetiştirmenin yolu, iyi bir evlat olmaktan geçiyor



İyi evlat yetiştirmenin yolu, iyi bir evlat olmaktan geçiyor

Fatih Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Aile Danışmanı Efkan Yeşildağ, ailenin toplumun temelini oluşturduğunu belirterek, "Aile çökerse toplum da çöker." dedi. Yeşildağ, insanların aile hukukunu kendi hukuklarının üzerinde tutması gerektiğini belirtti. En sağlıklı aile yapısına sahip ülkelerden Türkiye'de son yıllarda artan boşanmalara dikkat çeken Efkan Yeşildağ, "İyi bir evlat yetiştirmek istiyorsak, anne ve babamıza karşı iyi bir evlat olmalıyız." diye konuştu.

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldız Koleji tarafından organize edilen Bucak esnafı ve öğrenci velilerine yönelik 2 günlük seminer gerçekleştirildi. Aile Danışmanı Efkan Yeşildağ, çocukları yetiştirirken yapılan yanlışlar üzerinde durdu. Ailenin toplumun temelini oluşturduğunu vurgulayan Yeşildağ, şunları söyledi: "Aile çökerse toplum da çöker. İnsanlar aile hukukunu kendi hukuklarının üzerinde tutmalı. En sağlıklı aile yapısına sahip ülkelerden biri olan Türkiye'de son yıllarda çok sayıda boşanma olayı yaşanıyor. Unutulmamalıdır ki iyi bir evlat yetiştirmek istiyorsak, anne ve babamıza karşı iyi bir evlat olmalıyız."

Programa AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Mutlu, Yıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hakan Bayraktaroğlu, Yıldız Koleji Müdürü Yaşar Solmaz, Yıldız Koleji velileri, işadamları ve öğretmenler katıldı.

Cihan

sümeyra
Wed 2 January 2013, 01:11 am GMT +0200


      Allah rızası için kurulan evliliklerin de eften püften sebeplarla bitiyor olması gerçekten çok üzücü..Hayat bir imtihandan ibaret..Sabrı iyi kullanmak lazım ki evlilikler de iki cihan saadetine vesile olsun,inşaallah..

reyyan
Wed 2 January 2013, 06:58 am GMT +0200
Allah rızası için kurulan evliliklerin eften püften sebeplerle  yıkılabileceğine inanmıyorum şahsen, rızası gözetilen ya farklı kişidir ya da tam olarak rıza kavramından bihaberdirler...Evet nasıl bir evlat istiyorsak öyle bir evlat olmalıyız kendimiz olmadan başkasından aynı şeyi beklemek anlamsız olur...

ehlidunya
Wed 2 January 2013, 01:38 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh;Siz nasıl olursanız cenabı hakda size öyle bir çocuk nasip eyleycektir

Unutmayalim ki Allahın adaleti tamdır keskindir nefsani değildir tam bir haktır allah razı olsun

sumeyye
Wed 2 January 2013, 02:57 pm GMT +0200
a.s.. ; aile önemli bir müessesedir , ayakta tutabilmek için herkesin üzerine düşen sorumlulukarini yerine getirmesi gerekir , anne babanin burada rolü büyük evladini nasil yetiştirmek istiyorsan öyle yaşa..Bu konudan da kendimize pay çikaralim..Rabbim c.c razi olsun kardeşim.

hafiza aise
Wed 2 January 2013, 05:44 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ; hayat boyunca ektiğimizi biçiyoruz. Biz nasıl davranıyorsak anne babamıza evlatlarımız da aynı şeyle karşılaşacağız. O yüzden her hareketimizin bir gün biçme vakti olacağını da unutmamalıyız.