- İsrail Selman-ı Farısi Camiisi'ni yıkıyor

Adsense kodları


İsrail Selman-ı Farısi Camiisi'ni yıkıyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
armi
Thu 28 January 2010, 10:37 am GMT +0200


İsrail, Batı Şeria'da bulunan Selman-ı Farisi Camisi'ni yıkma kararı aldı

 İsrail yönetiminin, Batı Şeria'nın Nablus şehrine bağlı Burin Kasabası'ndaki Selman-ı Farisi Camisi'ni ruhsatı olmadığı gerekçesiyle yıkma kararı aldığı bildirildi.

Filistin Haber'in bildirdiğine göre, bu sabah erken saatlerde İsrail askerlerinden bir grup kasabaya gelerek, caminin civarında oturan Filistinli vatandaşlara cami inşaatının durdurulmasını isteyen bir kararı tebliğ etti.

Bu karara tepki gösteren kasaba halkı, insan hakları örgütlerinden kararın uygulanmaması için müdahale etmelerini istedi.

Selman-ı Farisi Camisi, Burin Kasabası'nın ana caddesinde yer alıyor. Caddenin bulunduğu bölge ise işgal güçlerinin C bölgesi olarak nitelediği bölge olduğu bildirildi. Oslo Anlaşması, işgal yönetimine bu bölgede ruhsat verme yetkisi vermişti.

Dünya Bülteni

neslinur
Thu 28 January 2010, 11:27 am GMT +0200
İnsan hakları örgütü bahis mevzusu Filistin veya müslümanlar olunca insanlıklarını unutuyorlar sanırım

sumeyye
Thu 28 January 2010, 04:42 pm GMT +0200
Esselamu aleykum Allah'a havale ediyorum böyle insanlari , belli ki insanliklarini unutali çok olmus..Rabbim kardeslerimizin de yardimcisi olsun insaAllah..

zahdem
Sat 30 January 2010, 06:08 pm GMT +0200
okyanusta yolunu şaşırmış bir balina olsa dünya ayağa kalkıyo.ama dünya müslümanlarının böyle zamanlarda sesi çıkmıyor.onlarda biliyor,din kardeşine yapılan yardımı engelleyen mi bu konuda hassas olacak.