- İsrail, Mescid-i Aksa'yı yıkıyor!

Adsense kodları


İsrail, Mescid-i Aksa'yı yıkıyor!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
sumeyye
Mon 30 July 2012, 02:10 pm GMT +0200
İsrail, Mescid-i Aksa'yı yıkıyor!



Dünya Müslümanları farklı coğrafyalardaki zulüm, baskı, işkence ve katliamlarla meşgul olurken; Mescid-i Aksa'da tuhaf gelişmeler yaşanıyor.

Yer altından açılan tünellerle adeta köstebek yuvasına çevrilen Mescid-i Aksa 'nın altında Yahudilere ait tapınak ve müzeler inşa edilirken; yer üstündeki çalışmalar da hız kesmiyor. Yıllardır Kudüs ve çevresindeki ecdat yadigarı emanetlerin bakım ve onarımıyla meşgul olan Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci, "İsrail 'in işgali altında yıllardır yıkım ve Yahudileştirme tehdidi ile karşı karşıya kalan Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı zor günler bekliyor. Dünyanın ilgisizliği bir yana, Kudüs ve Mescid-i Aksa artık Müslümanların da gündeminde arzu edilir şekliyle yer almıyor" dedi.

MESCİD-İ AKSA PARÇA PARÇA YIKILIYOR

Demirci, 1967 yılında tümüyle yıkılmak suretiyle otopark haline getirilen Megaribe Mahallesi'ni Mescid-i Aksa'ya bağlayan Megaribe Kapı Yolu'nun işgal güçleri tarafından ilgisizliğe terk edildiğini, Müslümanlar tarafından onarılmasına da müsaade edilmediği için yer altındaki kazıların da etkisiyle yolun yıkıldığını söyledi.

Demirci, Müslümanların devreye girmesinin ardından yeniden ahşap olarak inşa edilen Megaribe Kapı Yolu'nu artık daha büyük bir tehlikenin beklediğini, İsrail'in eskiden gizli yaptığı kazı ve yıkım çalışmalarını artık herkesin gözü önünde sürdürdüğünü söyledi. Kazma ve küreklerle yavaş yavaş ilerleyen yıkım çalışmalarını kayıt aldıklarını söyleyen Demirci, kazılarla iğreti hale getirdikleri yolun kendiliğinden yıkılmasına zemin hazırladıklarını belirtti.

"MESCİD-İ AKSA'YI GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEYELİM"

İsrail'in amacının Megaribe Kapı Yolu ve diğer çalışmalarla Mescid-i Aksa'yı parça parça yıkmak olduğunu belirten Demirci, başta dünya Müslümanları olmak üzere insanımızın Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı gündemden düşürmemesini istedi.

Türkiye

SevD@_GüLü
Mon 30 July 2012, 09:09 pm GMT +0200
Allah israili kahretsin inşAllah...Allah büyüktürrr :'(