- İsrail Gazze'ye girmeye hazırlanıyor!

Adsense kodları


İsrail Gazze'ye girmeye hazırlanıyor!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
Rüveyha
Sun 20 July 2014, 02:35 pm GMT +0200
İsrail Gazze'ye girmeye hazırlanıyor!


Gazze'yi denizden vurduğu füzelerle harabeye çeviren İsrail ordusu şimdi de şehire girmeye hazırlanıyor. Açıklama İsrial ordusundan geldi...

İsrail yönetimi, Gazze'ye bugün düzenledikleri hava saldırılarını genişletmeye hazır olduklarını duyurdu. İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak'ın bir yardımcısı, "Gerekmesi halinde komutanların değerlendirmelerine bağlı olarak operasyonlar genişleyecek ve sürdürülecek." dedi.

Barak'ın yardımcısı, "Kolay ya da basit olmayan bir süreçle yüz yüzeyiz" diye konuştu.
 
İsrail'in bugün Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda Gazze'deki hastane kaynaklarına göre 140'tan fazla kişi öldü, 200'den fazla kişi de yaralandı.

Öte yandan tepkilerden çekinen İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne girmeyeceğini yönünde bir açıklama yaptığı bildirildi.

Peres, İsrail'in Gazze'ye yönelik bugün düzenlediği hava saldırılarından önce Suudi Eş Şark El Avsat gazetesine verdiği demeçte, "Savaş olmayacak. Gazze'ye girmeyeceğiz, roket saldırılarını durdurmanın başka yolları var" dedi.

İsrail Cumhurbaşkanı, "Gazze'yi geri dönmek için terk etmedik" diye konuştu.

Peres'in demeci gazetede bugün yayımlandı. İsrail'in Gazze'ye yönelik bu sabah başlattığı hava saldırısında 140'tan fazla kişinin öldüğü bildirildi.

mevlüdekalınsaz
Sun 20 July 2014, 11:23 pm GMT +0200
Esselamü aleykum ve rahmetullah; Rabbim fırsat vermesin inşALLAH..zulümlerini,oyunlarını kendi başlarına çevirsin..
Mevlam kardeşlerimizin yardımcısı olsun..dualarımızı eksik etmeyelim inşallah..