- İslamiyeti internet üzerinden de anlatın

Adsense kodları


İslamiyeti internet üzerinden de anlatın

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Mon 1 October 2012, 08:02 am GMT +0200
İslamiyeti internet üzerinden de anlatın



Avustralya Dışişleri Bakanı Bob Carr

   Avustralya Dışişleri Bakanı Bob Carr, Hz. Muhammed'e (s.a.s.) yönelik hakaret içeren ve tüm dünyanın tepkisine yol açan film hakkında açıklamada bulundu.

Şiddete başvurmadan protestoların yapılmasını öneren Bakan Carr, İslam dünyasının İslamiyet'i anlatan yayınlara ağırlık vermesi ve İslamiyet karşıtı gelişmelere internet üzerinden cevap vermenin daha etkili olacağını belirtti. Bob Carr; "Şiddet içeren gösteriler yerine başka alternatif yollar bulunabilir. Bu alternatiflerden biri, Arap dünyası ve Müslüman liderler, İslam dinini açıklayan ve anlatan yayınlara finansal destek verebilirler. Bunları batı dillerine çevirebilirler. Bir başka yol ise; İslam karşıtı materyallere karşı, online cevap üretmek, gösterilerden daha fazla etkili olur." dedi.

Cihan

sumeyye
Wed 7 November 2012, 04:21 pm GMT +0200
s.a.. ; islami her açidan ve her yerde anlatmak gerekli..Bu sebeple günümüzde neredeyse herkesin bir çok vaktini geçirdiği internet olduğu için bizlerde ilimdunyasi ailesi olarak bunu yansitmaya çalisiyoruz..Daha iyi ve güzel hizmetler sunabilmek dileğiyle..

hafiza aise
Wed 7 November 2012, 04:42 pm GMT +0200
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuh ; aynen öyle. İnterneti olmayan ev yok neredeyse. Önemli olan dinimizi tanıtmak,internet kullanıcıları için çok büyük avantaj böyle siteler.