- İşitme engelliler kutsal topraklarda

Adsense kodları


İşitme engelliler kutsal topraklarda

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 16 September 2011, 02:40 pm GMT +0200
İşitme engelliler kutsal topraklarda

 26 işitme engelli, umre ziyareti için kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşadı.
Dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlanan engelliler, 25 Ağustos-7 Eylül tarihlerinde kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getirdi. Sivas İşitme Engelliler Derneği ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ziyarette, engellilere mübarek toprakları işaret dilini bilen tercümanlar anlattı. Ziyarette duygulu anlar yaşadı.

Engelliler yurda dönünce Sivas İl Müftüsü Yusuf Şahin'i ziyaret ederek kutsal topraklardan getirilen hurmalardan ikram etti. Kâbe'yi gördüklerinde farklı duygulara kapıldıklarını ve çok mutlu olduklarını belirten Sivas İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Epik, "Gitmeden önce bazı endişelerimiz vardı ama işitme engellilerin de bu ibadeti yapabileceğini gördük. Allah herkese de bunu nasip etsin." dedi. Kâbe'de ezanın okunduğunu, bölgede yanan lambalar sayesinde fark ettiklerini söyleyen Epik, "Yüksek bir otelin üzerinde yanan lamba ezanın okunduğunu haber veriyor. Türkiye'de de böyle bir uygulama olursa seviniriz." diye konuştu. Sivas Müftüsü Yusuf Şahin ise, "Bu yolculuk, 32 yıllık müftülük dönemimde gönderdiğimiz bütün umre ve hac kafileleri içerisinde en anlamlı, en önem arz eden seyahatlerden birisi oldu." dedi.

zaman

mavi derinlik
Sun 18 September 2011, 11:13 pm GMT +0200
     Maaşallah çok güzel bir faaliyet bu... Rabbim kabul ve makbul buyursun umrelerini...

saniyenur
Sun 18 September 2011, 11:35 pm GMT +0200
Rabbim bizlere de gitmeyi nasip eder inş.

sümeyra
Mon 19 September 2011, 06:26 pm GMT +0200


     Umrenin en güzel yanlarından biri,Kabe imamlarının kıraatleriyle gönüllerin yıkanması gibi geliyor bana..Rabbim bu güzelliği, kardeşlerimizin gönlüne duyursun..Umreleri kabul olsun,inşaallah..