- Internet Explorer 9 daha hızlı

Adsense kodları


Internet Explorer 9 daha hızlı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Sun 20 March 2011, 07:03 pm GMT +0200
Internet Explorer 9 daha hızlı



Microsoft'un yeni web tarayıcısı Internet Explorer 9, bir önceki sürüm Internet Explorer 8′e göre daha hızlı çalışıyor.

   


Microsoft'un yeni nesil web tarayıcısı Internet Explorer'ın yeni versiyonu yayınlandı. Web tarayıcı pazarında halen lider olanMicrosoftyeni ürünle bu durumun sürdürmek istiyor.
Microsoft'un yeni web tarayıcısı Internet Explorer 9, bir önceki sürüm Internet Explorer 8′e göre daha hızlı çalışıyor. Bunun nedeniyse, grafik işlemcinin gücünden yararlanıyor olması.

FishIE Tank adlı hız testini görmek için buradan giriş yapabilirsiniz. Akvaryumdaki balık sayısını artırarak, performans durumunu gözlemleyebilirsiniz.

Yeni web tarayıcısının hızlı olmasını sağlayan en önemli etkenlerden biri de Chakra adlı JavaScript motoru. Yapılan testlerde Internet Explorer 9′un daha hızlı çalıştığı görülüyor.

Internet Explorer web tarayıcı pazarında yüzde 60 kullanım oranına sahip. Mozilla Vakfı tarafından geliştirilenFirefoxve Google'ın Chrome web tarayıcıları güçlü diğer iki rakip.

Yeni birteknolojiolan HTML5 standartlarını destekleyen Internet Explorer 9′da, güvenlik yetenekleri daha fazla artırıldı ve kullanıcıların güvenliği açısından önemli değişiklikler yapıldı.



YENİ ŞAFAK