- İnönü İlahiyat hizmete girdi

Adsense kodları


İnönü İlahiyat hizmete girdi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sun 6 May 2012, 07:34 pm GMT +0200
İnönü İlahiyat hizmete girdi

Malatya Girişim Grubu tarafından 8 milyon TL harcanarak yaptırılan Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binası hizmete girdi.

Malatya Girişim Grubu tarafından 8 milyon TL harcanarak yaptırılan Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binası hizmete girdi.

Malatyalı 32 işadamının bir araya gelmesi ile kurulan Malatya Girişim Grubu'nun İnönü Üniversitesi'ne bağışladığı İlahiyat Fakültesi binası, tamamlanarak üniversitenin hizmetine sunuldu.

İnönü Üniversitesi kampüs alanında 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip İlahiyat Fakültesi binası idari ve eğitim binası olarak iki bölümden oluşuyor. İdari bölümde 1 adet dekan, 2 adet dekan yardımcısı, 4 bölüm başkanı ve 53 öğretim görevlisi odası yer alırken, eğitim binasında ise 26 adet derslik, 1 adet kütüphane yer alıyor. Binanın zemin katında zemin katta 1 amfi, 2 bilgisayar odası, bay ve bayan mescitleri ile spor salonları bulunuyor. İlahiyat Fakültesi'ndeki konferans salonunun ise 220 kişilik olduğu kaydedildi.

İlahiyat Fakültesi'nin toplam maliyetinin 6 milyon TL'yi aştığı öğrenildi. Ortakları arasında Erman Ilıcak ve Adnan Başdemir'in de bulunduğu Malatya Girişim Grubu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ise Ahmet Yesevi Mahallesi'nde anaokulu yaparak teslim etmişti.

haberaktüel

buzdağı
Tue 8 May 2012, 01:14 pm GMT +0200
İlahiyat Fakülteleri sayısı  çoğalır inşallah

reyyan
Tue 8 May 2012, 07:41 pm GMT +0200


Yeni bina da güzel görünüyor hayırlara vesile olur inş kaliteli bir ilahiyatçı nesli yetiştirilir...

saniyenur
Tue 8 May 2012, 08:07 pm GMT +0200
Hayırlara vesile olur inş..