- İngiltere başbakan yardımcısı: Hac herkesi birleştiriyor

Adsense kodları


İngiltere başbakan yardımcısı: Hac herkesi birleştiriyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Sat 9 November 2013, 12:51 am GMT +0200
İngiltere başbakan yardımcısı: Hac herkesi birleştiriyor



İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg, geçen Kurban Bayramı dolayısıyla Müslüman toplumu onuruna resepsiyon verdi.

İngiltere Başbakan Yardımcısı ve Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Nick Clegg, geçen Kurban Bayramı dolayısıyla kabine ofisinde Müslüman toplumu onuruna resepsiyon verdi. İngiltere’deki koalisyon hükümetinin küçük ortağının lideri Nick Clegg, Fatiha Sûresi’nin okunmasıyla başlanan resepsiyonda konuşma yaptı. Sözlerine “Selâmun aleyküm” diyerek başlayan Clegg, Müslüman toplumun İngiltere’deki birçok alana çok önemli ve olumlu katkıları olduğunu dile getirdi. Hac yolculuğundan her zaman etkilendiğini anlatan Clegg, “Herkesin beyaz giymesi ve herkesin aynı olduğunu anlaması çok güzel ve bu, bizi birleştiriyor” dedi. Clegg, sözlerini Kur’ân-ı Kerîm’den bir bölüm okuyarak tamamladı.

OLUMLU BİR ADIM
Resepsiyona katılan İngiltere Türk İslâm Kültür Merkezi Vakfı Genel Sekreteri Hüseyin Hakan Yıldırım da, “Aslında Parlamento’nun herhangi bir kanadından veya Parlamento içinde herhangi bir partiden yapılan böyle bir resepsiyon mutlaka Müslümanlar arasında, bizim aramızda da olumlu bir şekilde karşılanıyor. Müslüman toplumla ilgili atılan her adım olumludur. Sonuçta yapılan her çalışmanın olumlu olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Cihan

ehlidunya
Sat 9 November 2013, 11:12 am GMT +0200
Esselamu aleykum ; Hayırlı bir gelişme ve müthiş bir tespit İnşaallah İngilizlerin islama bakış açısını değiştirir islamın ne kadar güzel bir olduğunu anlaşılmasına vesile olur .ALLAH razı olsun

cerendemir
Sat 9 November 2013, 09:01 pm GMT +0200
Esselamu aleykum;Çok müthiş bir tespit.Yabancı insanların İslamiyet'e bakış açıları,Müslümanlar la diyalogları için çok iyi olacak inşallah.

ebu avane
Sat 9 November 2013, 11:30 pm GMT +0200
Adam şehadet getirse tam olacak ... Maşallah ... Bu çok büyük bi gelişme.