- İmam Hatip'lerde İspanyolca Eğitimi ilk O Okul'da başlıyor

Adsense kodları


İmam Hatip'lerde İspanyolca Eğitimi ilk O Okul'da başlıyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Mon 4 July 2016, 08:54 pm GMT +0200
İmam Hatip'lerde İspanyolca Eğitimi ilk O Okul'da başlıyor

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni dönemden itibaren öğrencilerine İspanyolca eğitimi de verecek.

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni eğitim öğretim yılında İngilizce ile birlikte İspanyolca hazırlık sınıfı açıyor. Dünya üzerinde 22 farklı ülkede yaklaşık beş yüz milyon kişinin anadil olarak konuştuğu İspanyolca, dünyanın çeşitli ülkelerinde yabancı dil öğrenmek isteyenlerin başlıca tercihlerinden biri.

İspanyolca aynı zamanda kadim kültürümüze açılan önemli kapılardan bir tanesi. Sekiz asırlık Endülüs medeniyetiyle tanışmamız, Endülüs Müslümanlarıyla diyaloğumuzu güçlendirmemiz ve Endülüs’ün yeniden İslamla buluşturulması için bu topraklarda konuşulan dilin çok iyi öğrenilmesi gerekiyor.

İspanyolca bilmek aşağıdaki sahalarda kariyer yapmamızı özellikle kolaylaştırıyor:

Tekstil, ziraat, bankacılık, işletme, iletişim, inşaat, kriminoloji, gazetecilik, tıp, öğretmenlik, seyahat ve turizm endüstrisi, ticari danışmanlık, diplomasi, spor yayıncılığı, öğretmenlik ve insan kaynakları.

Kadıköy Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerini hem mesleki hem de akademik olarak geleceğe hazırlarken onlar için yepyeni dünyalar kurmayı, farklı dil seçenekleriyle yeni ufuklar açmayı da hedefliyor.

 

Dünya Bülteni