- ikametgâh internetten alınacak

Adsense kodları


ikametgâh internetten alınacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Wed 27 August 2014, 01:25 pm GMT +0200
ikametgâh internetten alınacak



İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı yeni kanun taslağına göre; Nüfus cüzdanını kaybeden, doğumu zamanında bildirmeyen 81 liralık cezadan kurtulacak. İkametgah için muhtara gidilmesine gerek kalmayacak; ikametgah e-devlet üzerinden alınacak.
İnternetten ikametgâh
 
İçişleri Bakanlığı, nüfus ve vatandaşlık hizmetlerinin daha kaliteli, daha hızlı sunulması ve bürokratik işlemlerin azaltılması için yasal düzenlemeye hazırlanıyor. Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Diğer İlgili Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Taslağı, nüfus cüzdanlarından pasaporta, soyadı hatalarının düzeltilmesinden ikametgah alımına kadar vatandaşı yakından ilgilendiren kolaylıklar öngörüyor. Yapılacak değişikliklerle bundan böyle nüfus cüzdanını kaybeden, doğumu zamanında bildirmeyen 81 liralık cezadan kurtulacak. İkametgah için muhtara gidilmesine gerek kalmayacak; ikametgahlar e-devlet üzerinden alınacak. Pasaport başvuruları polise değil; Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne yapılacak.
 
Haberler

cerendemir
Wed 27 August 2014, 06:27 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm.Bence iyi bir hizmet olmuş.Gidip sıra beklemek yok artık.Direk kendin halledebileceksin  inşallah.

saniyenur
Wed 27 August 2014, 07:27 pm GMT +0200
Ve aleykumusselam ve rahmetullahi. Bu konuda geç kalındı bile. Bu vesile vakitten tasarruf olacak.

reyyan
Wed 27 August 2014, 09:57 pm GMT +0200
Çok güzel büyük kolaylık olmuş artık hemen hemen her yerde kolayca internet imkanı bulubmakta muhtarı arama derdi de yok.

Rüveyha
Wed 27 August 2014, 10:17 pm GMT +0200
Aleykümüsselam.Mevlam razı olsun..Muhtar abilerimiz pek yerinde durmadıkları için hizmet aksıyordu..İnşaAllah artık bu konu da muhtara bağlı olmaktan kurtuldulmuş olduk..