- İçtiklerimiz kirli ama atık su eğitimi veriyoruz

Adsense kodları


İçtiklerimiz kirli ama atık su eğitimi veriyoruz

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
sumeyye
Thu 26 July 2012, 07:13 am GMT +0200
İçtiklerimiz kirli ama atık su eğitimi veriyoruz


İçme suyunda dışkı çıkan Türkiye Azerbaycan'a atık su eğitimi verdi.
Damacanayla satılan içme sularında dışkı çıkan Türkiye, Azerbaycanlı uzmanlara atık su eğitimi verdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı Türkiye Su Enstitüsü (SUEN) tarafından Azerbaycan'dan gelen 21 uzmana atık su konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, SUEN'in, su ile alakalı geleceğe yönelik yapılacak çalışmaların yönlendirilmesi ve takip edilmesi, Türkiye'nin kısa ve uzun dönemli su yönetimi stratejisinin geliştirilmesi, su yönetimi ile ilgili görev yapmakta olan kurum ve kuruluşlar arasında eş güdüm sağlanmasına yönelik bilgi üretilmesi amacıyla kurulduğu anımsatıldı.

İstanbul'da kurulan SUEN'in vazifeleri arasında ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim programları düzenlenmesinin de bulunduğu belirtilen açıklamada, bu çerçevede, 2-21 Temmuz tarihlerinde, ülke çapında su teçhizatını ve kanalizasyon hizmetini organize etmekle görevli Azerbaycan AZERSU'dan gelen 21 uzmanın katıldığı eğitimler düzenlendi.

Açıklamada, İstanbul'un su kaynakları, Melen Su Temini Projesi, içme suyu ve atık su arıtımı ile arıtma tesisleri konularında verilen eğitim çerçevesinde, Türkiye'nin su sektöründeki tecrübelerini paylaşmak için Ataköy, Paşaköy, Ambarlı, İkitelli ve Ömerli Arıtma Tesislerine teknik geziler de düzenlendiği kaydedildi.

Timeturk

reyyan
Thu 26 July 2012, 12:55 pm GMT +0200
Trajikomik bir durum olmuş o zaman, içtiğimiz su yediğimiz yiyecekler, Rabbim helalinden ve temiz olanları bizleri nasip eylesin..