- İbrahim Büyükkoyuncu dualarla anıldı

Adsense kodları


İbrahim Büyükkoyuncu dualarla anıldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
zahdem
Sun 21 February 2010, 11:34 pm GMT +0200
Büyükkoyuncu Hizmet Vakfı kurucularından merhum İbrahim Büyükkoyuncu, 13. ölüm yıldönümünde Selçuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi Camii'nde okutulan mevlid-i şerifle anıldı.
 

Büyükkoyuncu Hizmet Vakfı'nın organize ettiği ve öğle namazına müteakip yapılan mevlid-i şerife yaklaşık bin kişi katıldı.

Mütevelli heyeti başkanlığını yapan Prof. Dr. İbrahim Erkul, 1978 yılında kurulan vakfın 32 yıldır Konya ve çevre illerinde eğitim-öğretim hizmeti vermeye devam ettiğini söyledi.

Erkul, "Vakfın kurucularından biri olan merhum İbrahim Büyükkoyuncu'yu vefatının 13. yıldönümünde organize ettiğimiz mevlid-i şerif ve hatim duasıyla andık. Vakfımız üniversite öğrencilerine ve orta öğretim öğrencilerine burs, barınma ve buna benzer değişik imkânlar hazırlayarak hizmet veriyor. Bundan sonra da eğitim hizmetlerini vermeye devam edecek." dedi.

Büyükkoyuncu Hizmet Vakfı Başkan Yardımcısı İsmail Öksüz de en büyük hedeflerinin kaliteli ve nitelikli insan yetiştirmek olduğunu belirterek, "Konya halkından alınan destekler ile gençlerin eğitimini sağlıyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışında eğitim faaliyetlerine devam ediyoruz. Okul, yurt, dershane hizmetlerinin yanında Konya merkezde 300 civarında öğrencimize burs veriyoruz. Tabii ki vakfımızın bugünlere gelmesinde vakıf kurucumuz İbrahim Büyükkoyuncu'nun büyük emeği vardır." diye konuştu.

Mevlid-i şerif ve hatim duasının okunmasının ardından vatandaşlara cami çıkışında lokum ve etli pilav ikram edildi.