- Hz. Peygamber'e hakarete kınama

Adsense kodları


Hz. Peygamber'e hakarete kınama

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
neslinur
Sun 7 February 2010, 12:26 am GMT +0200


Mazlum-Der Trabzon Şube Başkanı Mehmet Çınar, Denizli Tabip Odası'nda düzenlenen 'Ilımlı İslam ve Bilim' toplantısında İslam'a ve Hz. Peygamber(sav)'e yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanılmasına sert tepki gösterdi.


Çınar, "Gerçek bilim adamları İslam ile şereflenirken, sözde bilim adamları ateizme sarılmaktadır. Allah kimseyi akıldan noksan etmesin." dedi.

Denizli Tabip Odası'nda düzenlenen toplantıda söz alan konuşmacıların hadlerini aşarak İslam dini ve Hz. Muhammed(sav)'e dil uzattığını ve manevi değerlere dil uzatıldığını hatırlatan Çınar, "Toplantıda inançlı kişilerin de bulunduğu bir gerçektir. Konuşulanlara hiç kimsenin itiraz etmemesi oldukça düşündürücüdür. Asıl üzülmesi gereken durum ise olaya bu şekilde kayıtsız kalınmasıdır. Hiç kimsenin milletin inancıyla alay etmeye, küçük görmeye hakkı ve yetkisi yoktur. Gerçek bilim adamları İslâm'la şereflenirken, sözde bilim adamları ateizme sarılmaktadırlar. Allah kimseyi akıldan noksan etmesin. Milletimizin manevi değerlerine saldıran kişileri şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

zahdem
Sun 7 February 2010, 08:11 pm GMT +0200
o salonda konuşanlar içlerindekini kusmuşlar.acı olan, sayın Çınar ın belirtiği gibi o sözlere kayıtsız kalınmasıdır. .tepki gösterilmediği zaman, o alçakça sözleri sarfedenler daha da ileri gidebilirler.