- Hz. Muhammedin mesajı kavgaları bitirir

Adsense kodları


Hz. Muhammedin mesajı kavgaları bitirir

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Mon 23 April 2012, 06:29 pm GMT +0200
Hz. Muhammed’in (asm) mesajı, kavgaları bitirir    
   
Doğumuyla bütün kâinatı onurlandıran Peygamber Efendimiz’in dünyaya teşrif etmesinin 1441’ıncı yıldönümü, Sultangazi Belediyesi ve İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle kutlandı.
 
Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde düzenlenen programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Müftüsü Ertuğrul Koyuncu, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çilek Çocuk Evi Anaokul öğrencilerinin ilahileriyle başlayan programda daha sonra Kur’ân tilaveti sunuldu. Sultangazi Müftülüğü Tasavvuf  Müziği Korosu ve Sultangazi Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri de çeşitli ilahiler seslendirdi.
Diyanet İşleri Bakanlığının 2012 yılı Kutlu Doğum Haftasında kardeşlik temasını öne çıkardığına işaret eden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay , İslam coğrafyasında kardeş kavgalarının sona ermesinin Peygamber Efendimizin mesajlarını iyi anlamaktan geçtiğini söyledi.
Sultangazi Müftüsü Ertuğrul Koyuncu da Peygamber Efendimize yazdığı naatla başladığı konuşmasında kardeşlik vurgusu yaptı.
Gecenin sonunda ise sahne alan Engin Noyan, Peygamber Efendimizin hayatından örnekler verdi. Hadislerin önemine dikkat çeken Noyan, “Peygamber Efendimizin hadisleri dilden dile, gönülden gönüle dolaştığı sürece yaşayacaktır. Hadislerin ete kemiğe, davranışa dönüşmesi gerekmektedir” dedi.

yeniasya