- Hürsiad Senegal’de su kuyusu açtı

Adsense kodları


Hürsiad Senegal’de su kuyusu açtı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Wed 2 October 2013, 12:57 pm GMT +0200
Hürsiad Senegal’de su kuyusu açtı



Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD), ülkelerinde zor şartlar altında hayat süren Senegalliler için, Ramazan ayında üyelerine vereceği iftar bütçesiyle su kuyusu açtı.

HÜRSİAD Başkanı İlker Hasırcı yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında üyelerimize vereceğimiz iftar bütçesiyle Kilis’teki Suriyeli kardeşlerimizle iftar yapma ve Senegal'de su kuyusu açma kararı almıştık ve su kuyumuz açılarak halkın hizmetine sunuldu.” dedi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Hasırcı, bir grup işadamı ile Kurban Bayramı’nda hem Senegallileri ziyaret edeceklerini hem de su kuyusunun resmi açılışını yapacaklarını söyledi.

Hasırcı, şunları söyledi: “Afrikalıların temiz su içebilmek için saatlerce yürümek zorunda kaldığı ve susuzluk sebebiyle salgın hastalıklarla mücadele ettikleri hepimizin malumu. İşte bu nedenle yönetim kurulumuzda bu kararı aldık. Biz bu yapılan yardım çalışmalarının gelecekte kalıcı dostluklara zemin hazırladığına inanıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar sözüne inat, ateş nereye düşerse düşsün önce beni yakar düşüncesiyle hareket etmeye çalışıyoruz. Şu an üyelerimizin de katkılarıyla 2 kuyu daha açılacak. Ben bu vesileyle bu kampanyaya destek veren ve kuyu açmamıza vesile olan Kimse Yok Mu Derneği'ne çok teşekkür ederim.”

Cihan

Rüveyha
Wed 2 October 2013, 07:41 pm GMT +0200
Rabbim bu hayrı yapan , vesile olan herkesten razı olsun..Su vazgeçilmez nimetimiz.Rabbim hiç kimseyi susuzlukla imtihan etmesin..Daha yüzlerce, binlerce kuyu açılmasını nasip eylesin Mevlam..

sümeyra
Wed 2 October 2013, 08:41 pm GMT +0200


   Afrikayı oraya gidenlerden dinlemek lazım..Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşaallah..

ehlidunya
Wed 2 October 2013, 11:15 pm GMT +0200
Yarabbi Afrikada bir tek susuz insan kalmayacağı ana kadar bu hizmeti daim kıl .Yarabbi bu hizmeti yapan hizmetkar kardeşlerimizi yar ve yardımcısı ol .allah razı olsun