- Hollanda'da alkol kullanma yaşı 10 a düştü

Adsense kodları


Hollanda'da alkol kullanma yaşı 10 a düştü

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sun 27 November 2011, 06:03 pm GMT +0200
Hollanda'da alkol kullanma yaşı 10'a düştü

Alkol kullanma yaşının iyice düştüğü Hollan-da'da zehirlenerek hastaneye kaldırılan küçük yaştaki çocukların, ilk içkiye ebeveynlerin yönlendirmesiyle başladıkları belirtildi.

Reinier de Graaf Gasthuis Hastanesi çocuk doktoru Nico van der Leyl, 10 yaşındaki çocukların da hastaneye getirilenler arasında bulunduğuna dikkat çekti. Leyl, yaptığı açıklamada alkol komasına giren çocukların yaklaşık dörtte üçünün içki almayı anne ya da babalarından öğrendiklerini söyledi. "Çocuklarımız ve Alkol" adlı kitabının tanıtım toplantısında konuşan Leyl, bu işe önce ebeveynlerden başlamak gerektiğini kaydetti. Hollanda genelinde geçen sene alkol zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırılan küçük yaştaki çocukların sayısının 2009'a kıyasla arttığını ifade etti.


sümeyra
Sun 27 November 2011, 06:22 pm GMT +0200


    Ben 3-4 yaşlarında iki çocuğun, annelerinin biralarını içtiğine şahit oldum..Anneleri,hatta büyükanneleri gülerek mukabele ettiler..Ağlanacak bir durumdu oysa..Rabbim akıl fikir versin..Elbette suç, çocuklarını zehirlemekte sakınca görmeyen aile büyüklerinde..Rabbim o masum çocuklara acısın ve hidayet nasib etsin,inşaallah..Büyüklerini de ıslah etsin..Başka ne diyelim ?