- Hızlı mesaj yazanlara 1 milyon dolar!

Adsense kodları


Hızlı mesaj yazanlara 1 milyon dolar!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
melek24
Fri 17 July 2009, 03:59 pm GMT +0200
Sadece cep telefonuyla, hızlı ve doğru metin yazanlara dağıtılan toplam 1 milyon dolarlık ödüllere kimler konacak?


LG'nin bu yılki Mobile Worldcup 2009 etkinliğinde dağıtılacak toplam ödül 1 milyon doları buluyor. Geçtiğimiz yıl 700 bin kişinin katıldığı mobil etkinlikte, bileğine güvenen mobilciler en hızlı ve isabetli metinleri yazarak, müsabakaya katılabilecek.

lk olarak 15 Ağustos'ta Endonezya'da başlatılacak turnuvada finale kalan yarışmacı yaklaşık 9.900 dolar para ödülü ve dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanacak.

Vietnam, Malezya, Güney Afrika, Meksika, İspanya, Portekiz, Kolombiya, Arjantin, Brezilya, Peru, Rusya, Çin ve Güney Kore'de de yapılacak olan ulusal finallerin ardından, her ülkenin birincisi ABD ve Kanada finalistleriyle birlikte "Dünyanın En Hızlı Mesaj Yazarı" unvanı için Kasım ayında ABD'de yarışacak.

Ne yazık ki Türkiye, LG'nin dünya çapındaki etkinliğine katılacak ülkeler arasında yer almıyor. Bu yıl 6 milyonun üzerinde katılım bekleyen LG, dünya şampiyonuna 100 bin dolarlık ödül verirken, ayrıca oyun turnuvaları, kullanıcılar tarafından oluşturulan "Mobil Pop Art" müsabakası, fotoğraf yarışması ve diğer eğlenceli aktiviteleri de Mobile Worldcup 2009'a eklemeyi planlıyor.