- HIV verdiler lösemiyi yendi

Adsense kodları


HIV verdiler lösemiyi yendi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sun 18 September 2011, 03:05 pm GMT +0200
HIV verdiler lösemiyi yendi

ABD'de, AIDS'e neden olan HIV virüsünün etkin olmayan türü kullanılarak yapılan kanser tedavisi, lösemi hastasının iyileşmesini sağladı.


Pennsylvania Üniversitesi'nden bilimadamları, polis emeklisi 65 yaşındaki lösemi hastası William Ludwig'den, bir milyardan fazla lenfosit (virüs ve tümörlerle savaşan akyuvar türü) aldı. Lenfositler, etkin olmayan HIV ile temasa geçirildi. HIV, lenfositleri değiştirerek, kanserle savaşmalarını sağladı. Değişime uğrayan lenfositler hastaya nakledildi. Birkaç hafta sonra Ludwig'in lösemiden kurtulduğu belirlendi.
Yataktan kalkamıyordu golf oynuyor

Araştırmacılardan Carl June, "Ludwig'in tamamen iyileştiğini söylemek için erken olduğunu ve daha kapsamlı araştırmalar yapılması gerektiğini" belirtirken, bir yıl önce yataktan çıkmakta zorlanan Ludwig, golf oynamaya gidebildiğini ve "yeniden doğduğunu" ifade etti.

YENİŞAFAK

mavi derinlik
Tue 27 September 2011, 11:45 pm GMT +0200
    Akla gelmeyen şeyler bunlar.. Rabbimizin şifayı nerde hakledeceğini bilemeyiz... Zaten asla umudumuzu kaybetmeden çareler aramak bizim vazifemiz.. Lutfedip dilemek de sadece Rabbimizden... Rabbimiz çaresiz koyma bizleri...

sumeyye
Wed 28 September 2011, 02:02 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ; Subhanallah okurken şaşırdım.Derdi veren , dermanini da verir şüphesiz..Rabbim razı olsun kardeşim.