- Hırsızın Müdahalesi

Adsense kodları


Hırsızın Müdahalesi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
saniyenur
Thu 4 August 2011, 05:10 pm GMT +0200
Hırsızın Müdahalesi


Hırsızın biri, bir eve girmişti. Ev sahibi ayak sesi işiterek uyandı. Mum yakıp etrafı aydınlatmak istedi. Çakmağı eline alıp, çakmaya başladı. Ev sahibinin niyetini sezen hırsız, karanlıktan istifade ederek iyice yaklaştı. Adam çakmağı çaktıkça, hırsız onu söndürüyordu. Adam defalarca çakmağı çaktı. Her seferinde hırsız söndürdü. Ev sahibi kendi kendine, ''Bu kav ıslak olmalı. Yanar yanmaz hemen sönüyor'' dedi. Zifiri karanlıkta hırsızı görmeyen adam, etrafı dinledi. Bir ses duymayınca, gönül rahatlığıyla uykusuna devam etti. Hırsız da rahat rahat işini gördü.
***
Hakkı inkâr edenin gönlünde, böyle bir ateş söndüren vardır. Körlüğünden göremez. Ey zavallı inkârcı! Akıllı olduğunu iddia ediyorsun. Gel de akılsızlığını bir seyret. Herhangi bir evin bir ustası, bir mimarı olmasını düşünmek mi akla daha uygun? Yoksa, kendi kendine meydana geldiğini düşünmek mi?

Eslemnur
Thu 4 August 2011, 05:25 pm GMT +0200
Çok manidar bır kıssa.. Boyle yorumluyamamıstım dogrusu..

sümeyra
Thu 4 August 2011, 07:00 pm GMT +0200


      Hakkı inkâr edenin gönlünde, böyle bir ateş söndüren vardır.

  Rabbim hikmetinden sual olunmaz..Benim aciz gönlüm anlamaktan aciz ,bunun hikmetini ahiretten önce anlamak nasib olur inşaallah..Sonsuz merhametinle bizi kuşat..ve bizi gönlüne üflenen talihsizlerden eyleme..A

mavi derinlik
Thu 4 August 2011, 11:54 pm GMT +0200
           Allah Razı Olsun çok güzel anlatılmış.. Rabbimiz kimsenin gönlüne öyle bir düşmanın girmesine izin vermesin...